gönderdim indirebilirsin.
gönderdim indirebilirsin.
yeni kartın serisini atar mısın.Evet eski ve yeni kart mb230 görüntü var ses yok. Kulaklık çıkışından ses geliyor
1905 23654722 284826960758 10125432 1190yeni kartın serisini atar mısın.
eyv. usta. 2.3 saatlik uğraş sonucu led lerin üstündeki kısmı temizleyip yeniden taktık. güzel de oldu.cihazı nerede kullanıyorsunuz, güncel yazılımı bildirim çanına gönderdim
Ustam tv. de lekeler için. yapılacak iş çok zormudur.
ayrıyeten benim yazılım güncel midir. yeni yazılım alabilir miyim.
![]()
![]()
![]()
![]()
Google translate:eyv. usta. 2.3 saatlik uğraş sonucu led lerin üstündeki kısmı temizleyip yeniden taktık. güzel de oldu.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.Merhaba güncelleme yapamıyorum resimde gönderdim V.5.35.2.0 şuan güncel olan mb130 son güncellemeyi gönderebilir misinz
![]()
Tv de yazılım desteği yıllar önce kesilmiş mb95 ana kart var. Android box alıp kullanmanız en uygun seçim olur."Selamlar ustalar, Kıvırcık ben. MB95MR3 anakartlı, VES420UNVL-3D-S01 panelli televizyonum için YouTube sorununu çözen en güncel çekirdek yazılımı rica ediyorum. Mevcut sürümüm V.3.3.8c. Şimdiden teşekkürler.
Tv de yaşına ve teknolojik yapısına göre en güncel yazılım yüklü farklı uygulamalar kullanmak istiyorsanız android box alıp kullanmanız en doğru seçim olur.![]()
Kolay gelsin güncel yazılım mevcut mudur
yazılımı gönderdim yükleyip sonucu paylaşın![]()
Merhaba 17mb185 kart kırmızı standby ısıgı sürekli yanıp sönüyor yazılımı varsa alabilir miyim teşekkür ederim
Yazılım hic almıyor aynı sekilde sürekli standby yanıp sönüyoryazılımı gönderdim yükleyip sonucu paylaşın