Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 23,747
diagnostic kısmından tv sıfırlayıp tekrar kurulum yapın.Youtube'da siyah ekran çıkıyor.
diagnostic kısmından tv sıfırlayıp tekrar kurulum yapın.Youtube'da siyah ekran çıkıyor.
Neyden kaynaklığını kestirmek zor bir alt sürümü yükleyip tekrar deneyin.Merhabalar,
Mb110s anakartta 3.26.17.0 yazılımına güncelledim ama tarayıcıda film sitelerinden video açmıyor. Guncellemeden önce acıyordu bilgisi olan hocalardan destek rica ederim
Proof that often a software update doesn't bring any benefit. It can even be worse.Merhabalar,
Mb110s anakartta 3.26.17.0 yazılımına güncelledim ama tarayıcıda film sitelerinden video açmıyor. Guncellemeden önce acıyordu bilgisi olan hocalardan destek rica ederim
Abi yazılım indirme izni verin Nexon 40nx600 cihazım için mb 96 YouTube titanyum yazılımını indiricem lütfen abi@ sota
hem döktürmüş.
hemde
Doktormuş bu konuda
üstün tvci @Ado bir tv doktorudur.:
ama ado kardeşim ben hala tüplü tvleri seviyorum ya ısınamadım gitti şu ince tv lere.
yok o sıcaklık be tüplü tvleri seyrdettiğimiz yıllardaki sıcaklıktan bahsediyorum sen anlamışsındır
inan bu durum kişi bazında benim ruhumada yansıyor sevemedim gitti şu panel dediğiniz tvleri.
en son bir tane tüplü panel tv aldıydım. yani resmen tüpe panel uygulanmış deniyordu ne ölçü dorudur bilemem. nasıl desem DRCMF vs philips pixel plus gibi zaten tv üstündede hd ready yazıyor. sony 86 ekran o bile çok zevk vermedi ama şuanki tv lere değişmem ek hoperlörle vs işi olmuyor tam bas tam stereo vs güm güm ötüyor.
millet bunu nereden buldun diyor bende dhde bir arkadaş vardı pek girmem tv konularına bir tv lazıom olunca lcd leri beğenemedim okurken yazısını gördüm dua ediyorum arkadaş ismini unuttu. şimdi millet nereden buldun bunu diyor diyorum japonyadan geldi =)
![]()