By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 16,446
Öncelikle besleme devresi kontrol edilmelidir.Bu konuda ne yapmam gerekiyor acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Öncelikle besleme devresi kontrol edilmelidir.Bu konuda ne yapmam gerekiyor acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.merhaba güncelleme yazılımına ihtiyacım var teşekkürler.
![]()
![]()
kurtarma yazılımını gönderdim.Merhaba iyi akşamlar iyi çalışmalar arkadaşlar 17MB140 için yazılım a ihtiyacım var Logo da kalıyor acılmıyor ilginiz için teşekkürler
![]()
![]()
![]()
![]()
güncel yazılım indirme sayfası linkini bildirim çanına gönderdim.Merhaba,
Televizyonumda YouTube açılıyor ama videoları açınca görüntü gelmiyor ses geliyor. Onun haricinde hala blutv uygulaması var güncel olan max HBOmax uygulaması gelmedi. Ne yapmam gerekiyor çekirdek güncelleme yeterli olur mu?
Saygılarımla.
![]()
Merhaba yazılım için teşekkürler fakat sonuç alamadım yükleme yapılamıyorkurtarma yazılımını gönderdim.
full gönderdimMerhaba yazılım için teşekkürler fakat sonuç alamadım yükleme yapılamıyor
![]()
Cok teşekkürler sota bu son gönderdiğiniz uyumluF
full gönderdim
Yazılım indirebilmek için yapılması gerekenler
Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.
Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.