Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 23,164
çocuklara 5 gofret dağıtırsan hallederizHocam yaptım attığınız dosyadan
![]()
bu cihaza netflix yükleme imkanımız var mı yoksa olmaz mı

çocuklara 5 gofret dağıtırsan hallederizHocam yaptım attığınız dosyadan
![]()
valla bende 17 yasındayım ama sokaktaki cocuklara 5 gofret vereceksem hallederizçocuklara 5 gofret dağıtırsan hallederiz![]()
Bildirim çanına bak yeni yazılım gönderdim.valla bende 17 yasındayım ama sokaktaki cocuklara 5 gofret vereceksem hallederiz![]()
Teşekkür ederim bu yazılım şuan benim tv uyumlumu ayni marka model icin degilmi çökerse dogru yazilim bulup atarsam kurtarirmiyizYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın
Hocam teşekkür ediyorum cihaz sorunsuz oldu tema beyaz kırmızıydı siyah sarı tarzı oldu (vestel gibi) youtube da 4k gitmişti geri geldi netflix desen o da sorunsuz tekrar teşekkürlerBildirim çanına bak yeni yazılım gönderdim.
Toshiba mb211 V.3 Çökmemesi lazım.Teşekkür ederim bu yazılım şuan benim tv uyumlumu ayni marka model icin degilmi çökerse dogru yazilim bulup atarsam kurtarirmiyiz
Hocam yaptım attığınız dosyadan
![]()
Görüntü mavi tvnin ledleri de arızalı değiştirilmesi gerekiyor.valla bende 17 yasındayım ama sokaktaki cocuklara 5 gofret vereceksem hallederiz![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.![]()
32SCH5630 SEG KENDİNDEN UYDULU TV AÇILMIYOR. AÇILIŞ DÜMESİNE BASILDIGINDA SEG LOGOSU GELİYOR SONRA EKRAN MAVİYE DÖNÜYOR BU ESNADA STANDBY IŞIĞI KIRMIZI YANIP SÖNÜYOR BİR SÜRE AONRA EKRAN KAPANIYOR STANBY IŞIGIDA NORML OLARAK SABİTLENİYOR. TV'NİN GARANTİSİ YOK TV'YE HİÇBİR İŞLEM YAPILMADI TORNAVİDA DEĞMEDİ DEĞİEN PARÇA YOK.![]()
Şuan kurulum yapıyorum herhangi bir sorun gorunmuyor harikasin hocam senToshiba mb211 V.3 Çökmemesi lazım.
Bildirime bakıyorum yazılımı göremiyorumYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.
Bildirimde yazılım görünmüyorYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.
hocam yeni tv almayı düşünüyoruz ama bilmiyorum teşekkürler bilgi içinGörüntü mavi tvnin ledleri de arızalı değiştirilmesi gerekiyor.
Saat 01:46 Yazılımı indirmişsiniz.Bildirime bakıyorum yazılımı göremiyorum
Bildirimde yazılım görünmüyor
hocam yeni tv almayı düşünüyoruz ama bilmiyorum teşekkürler bilgi için