Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı mutlaka okuyun sonucu yazın.SELAMLAR VESTEL SMART 48FA7550 MODEL TVİMDE YOUTUBE SORUNUM İÇİN YAZILIM TALEP ETMEKTEYİM .ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM
![]()
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.40 ua 9300 vestel logosunda kalıyor yazılımını atabilir misiniz bulamadım da teşekkür ederim şimdiden
![]()
İstemiş olduğunuz yazılım verildi. Bildirimi kontrol edin.Merhaba bu Tv için acil yazılım gerekli. internete bağlı ama smart bağlı değil diyor ve youtube vs. açılmıyor. Buldum
7696456 - 10105816 - MB120 V24340 ama indiremiyorum.
![]()
hocam nasıl teşekkür edicem bilemiyorum ilginiz için tekrar teşekkür ediyorum.saygılarYazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı mutlaka okuyun sonucu yazın.
Rica ederim.hocam nasıl teşekkür edicem bilemiyorum ilginiz için tekrar teşekkür ediyorum.saygılar
Donanımsal arıza var. Anakart ile wifi kartı arası kablo arızalı söküp geri takmak çözüm olabiliyor.Forum harika görünüyor iyiki baktım
Hocam merhaba şuan tv de internet açtığımız da kendini kapatip acmaya basliyor , internet kesilince duzeliyor yazilim gerekli sanirim , guncel yazilim verebilirmisiniz lutfentoshiba 43L2863DAT MB211
![]()
![]()
Güncelleme yazılımı verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.güncel 17MB82 link var mı dosya bulamıyorum
![]()
Rica ederiz android box almanız daha uygun olur. Smart TV'ye uygulama yüklenmez.mb100 sürümlü cihazım, ss iptv göstermediği için sizden güncel yazılım istemiştim verdiğiniz yazılımda sorun çözüldü, çok teşekkür ederim. ss iptv den artık görüntü alabiliyorum. bir sorum daha olacak başka iptv uygulaması bu cihaza yüklenebilir mi box almak istemiyorum da.
Güncelleme yazılımı verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.
Hocam merhaba hersey denendi olmuyor , yerkili servis yazilimsal olduğunu söyledi, usb ile guncel yazilim ile çözülecegini en son 2021 yilinda guncelleme yapmis tv ,Guncel yazılım iletebilirmisiniz lütfenDonanımsal arıza var. Anakart ile wifi kartı arası kablo arızalı söküp geri takmak çözüm olabiliyor.