T
Turan Kılıçparlar
Aktif Üye
- 7 Tem 2021
- 77
- 25

Merhabalar yardımcı olurmusunuz rica etsemYazılım verildi bildirimi kontrol edin.
elimizde yokkolay gelsin bu tv açılıp kapanıyor devamlı toşiba yazısında kalıyor rica etsem yazılım varsa 17mb211s kart![]()
bildirim çanından yazılımı indirebilirsin.Merhabalar yardımcı olurmusunuz rica etsem
Vestel 3D smart 43FA8500 43" LED TV model YouTube çalışmıyor mb96 (V.3.7.5x)
kurtarma yazılımını bildirim çanına gönderdim. Yazılımı yükleyip deneyin olmazsa tekrar yazın.Merhaba,
Cihazım açılışta SEG logosunda kalıyor, sürekli açılıp kapanıyor. Tv'yi gözden çıkardım, o yüzden son çare bunu deneyeyim dedim
Cihazım için uygun full yazılımı paylaşabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.
![]()
Samsung ve Arçelik için elimizde yazılım yok.![]()
![]()
Seg tv için güncel yazılım alabilirmiyim
bildirim çanına güncel yazılım linkini gönderdimMerhaba kolay gelsin Vestel 40ua9300 en stabil güncel yazılım hangisidir acaba şimdiden teşekkürler
![]()
servis menüsünü paylaşın güncel yazılım varsa veririz.Bir serverdan ip tv yükledim, hatta 2farklı yerden denedim. ip tv kanallar görünüyor buraya kadar sorun yok. Herhangi bir kanala tıkladığımda içeriği açmıyor. bekliyor bekliyor ip tv kanalı açılamıyor. sorunum bu şekilde (MB100 V34.14 ) sorunumu çözer diye düşünüyorum.
mesajım arada kaynadı görülmedi galiba. (mevcut Netflix uygulaması silinir mi , silinirse tekrar nasıl yükleyebilirim)
1335 sayfada menüyü paylaştım , tekrar paylaşıyorum.servis menüsünü paylaşın güncel yazılım varsa veririz.
yazılımı gönderdim.1335 sayfada menüyü paylaştım , tekrar paylaşıyorum.
![]()