risk alırım sorun yokGüncel olanı var fakat ana kart biraz riskli olduğu için verilmedi. Risk alırım diyorsanız yazılım yetkisi verilir.
Exxen gelmez yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.risk alırım sorun yok
zaten bu televizyon eski televizyonumdu youtube izlemek için kurmuştum exxen vs gelebilirmi güncelleme yaparsak onlarda olursa iyi olur
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.Merhaba arkadaşlar iyi çalışmalar
Seg marka TV için full yazılıma ihtiyacım var TV acıyorum logo geliyor ve sonra resetliyor yada kapanıyor
Teşekkür ederim
![]()
![]()
![]()
Uygun olan linkteki ilk mesajı okuyunuz.Selam hayırlı akşamlar Fınlux 32 fx6040h panel yazılımı ve ful yazılım varmı kanal ayarlıyorum tüm kanalları yüklüyor ama gösdermiyor raskele kurulumunu yapıyorum bazı kanalları gösdermiyor kanal var ama görüntü gelmiyor tüm ful yazılım yüklersek düzelirmi düzelirse hem panel hemde ful yazılım varsa gönderebilirseniz sevinirim şimdiden ilginize çok tşk ederim saygılar
Tv deki sorun nedir?MB100 smart tv indirme talebi
![]()
mb100 yazılım istedği (ip tv için )
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.Merhabalar 32HB5000 için sn:7767605700957 cihazım logodan sonra kırmızı ışık yakıp söndürüyor mb140 yazılıma ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
Cihazımda herhangi bir parça değişim tamir görmemiştir.
Saygılar.
![]()
Bir serverdan ip tv yükledim, hatta 2farklı yerden denedim. ip tv kanallar görünüyor buraya kadar sorun yok. Herhangi bir kanala tıkladığımda içeriği açmıyor. bekliyor bekliyor ip tv kanalı açılamıyor. sorunum bu şekilde (MB100 V34.14 ) sorunumu çözer diye düşünüyorum.Tv deki sorun nedir?
Hello, the software we provide here is for TVs manufactured in Türkiye. It may not be compatible with TVs manufactured outside of Turkey. For TVs outside of Turkey,Hi. Thanks for u
hi me need mb130 v3 Yoda
Hi. Thanks for u
hi me need mb130 v3 Yoda
1. What TV is this about?Hello, the software we provide here is for TVs manufactured in Türkiye. It may not be compatible with TVs manufactured outside of Turkey. For TVs outside of Turkey,yokoono is helpful. I've tagged him; he'll see your message and respond when he logs into the forum.
Google translate