Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,424
iyi calısmalar sizden bir ricam olacak elimde hi level tv var led yanıp sönüyo sabit kalıyor yanıl vaziyette yazılım ihticım var yardımcı olursanız sevinirim

20250626_003106b8829eb7f4b63bdb.jpg

iyi calısmalar sizden bir ricam olacak elimde hi level tv var led yanıp sönüyo sabit kalıyor yanıl vaziyette yazılım ihticım var yardımcı olursanız sevinirim

20250626_003106574f0d8df2008675.jpg
sana titanyum kurtarma yazılımı vermiştim.?

Z Çevrimdışı

zirtapos

Yeni Üye
29 Haz 2025
3
38
teşekkür ederim, yazılımı indirdim, yönergedikei gibi FAT32 olarak biçimlendirilmiş flash belleğe klasörsüz kopyaladım. Menü 1505 yoluyla "Yazılım yükseltmek ister misiniz?" aşamasına geldim ama evet dediğimde"Yazılım güncelleme başarısız oldu" hatası alıyorum. TV yi kapatmamız gereken yöntemi mi denemeliyim?

S Çevrimdışı

siflox

Yeni Üye
5 Ocak 2025
5
42
Merhba. Benim TV HI-Level HL49FIL403/0216. Kumandadan "Menü(home) 4725" ile servis menüsüne girmiyor. Aşağıda görselini ilettiğim ekrana "Source 2580" tuşları ile ulaştım. TV nin ilk kurulumuna gelen servis personeli eski yazılımın hatalı olduğu için yeni versiyon yüklediklerini söylemişlerdi. TV aldığımdan bu yana kanallar sürekli siliniyor ya da hepsi birden sinyal yok oluyor. Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

HI-LEVEL-HL49FIL403-menu.jpg
HI-LEVEL-HL49FIL403_0216-anakart.jpg
HI-LEVEL-HL49FIL403_0216-Panele5bfd1985b1f79ca.jpg
HI-LEVEL-HL49FIL403_021604664ee2f7fd94d4.jpg

Z Çevrimdışı

zirtapos

Yeni Üye
29 Haz 2025
3
38
teşekkür ederim, yazılımı indirdim, yönergedikei gibi FAT32 olarak biçimlendirilmiş flash belleğe klasörsüz kopyaladım. Menü 1505 yoluyla "Yazılım yükseltmek ister misiniz?" aşamasına geldim ama evet dediğimde"Yazılım güncelleme başarısız oldu" hatası alıyorum. TV yi kapatmamız gereken yöntemi mi denemeliyim?
Diğer yöntemle yapabildim, çok teşekkür ederim. Cihazımda bir sorun var, onu düzeltebilir miyim diye düşünerek güncelleme yaptım ama olmadı. TKGS kanalları güncellemiyor. Otomatik frekanslar tanımlı, sinyal seviye 66 / sinyal kalitesi 100. bazı kanallar ne otomatikte ne de manuelde bulunmuyor. ne tavsiye edersiniz?

MadMurat Çevrimdışı

MadMurat

Yeni Üye
29 Haz 2025
2
41
Değerli Üyemiz;
Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB97 ve MB98 yazılımlarını açık bırakıyorum, Bunun dışındaki 9X nesli için bundan böyle çekirdek yazılım paylaşımı yapılmayacaktır. Oluşabilecek olası mağduriyetleri öngörmemiz nedeniyle aldığımız bu kararı anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyoruz.
TF Yönetimi.

17MB90_MB91R1R2_MB92R3_MB95_MB95S_MB95M_FAZ3_V366y

Değerli Üyemiz;
Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB97 ve MB98 yazılımlarını açık bırakıyorum, Bunun dışındaki 9X nesli için bundan böyle çekirdek yazılım paylaşımı yapılmayacaktır. Oluşabilecek olası mağduriyetleri öngörmemiz nedeniyle aldığımız bu kararı anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyoruz.
TF Yönetimi.

17MB91 3.3.8.c Stabil sürüm

Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.

17MB96 - MB91R3 - MB92R4 3.7.6.L

Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.

17MB91R3_MB92R4_MB96_FAZ3_V376n

Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.

17MB96_3.7.6.S

Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.

17MB97-98 güncelleme

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
indimrk için ne yapmam gerekiyor.

indirmek için talebinde bulunmanız gerekiyor yazıyor acemiyim ne yapmalaıyım

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,424
Diğer yöntemle yapabildim, çok teşekkür ederim. Cihazımda bir sorun var, onu düzeltebilir miyim diye düşünerek güncelleme yaptım ama olmadı. TKGS kanalları güncellemiyor. Otomatik frekanslar tanımlı, sinyal seviye 66 / sinyal kalitesi 100. bazı kanallar ne otomatikte ne de manuelde bulunmuyor. ne tavsiye edersiniz?
kaynaklar bölümünde hazır kanal listeleri mevcut.

Geri
Üst Alt