Bende de aynı şekilde Netflix baglanmıyor MB100 yazılımmb100 için yazılım desteği rica ediyorum. son 1 haftadır Netflix uygulamasını açamıyorum. yıllar önce sizlerin desteği ile v.2.15.25 kodlu yazılımı yüklemiştim.
![]()
Bende de aynı şekilde Netflix baglanmıyor MB100 yazılımmb100 için yazılım desteği rica ediyorum. son 1 haftadır Netflix uygulamasını açamıyorum. yıllar önce sizlerin desteği ile v.2.15.25 kodlu yazılımı yüklemiştim.
![]()
birkaç kişi daha aynı sorunu dile getirdi. Büyük ihtimal Netflix mb100 cihazlara desteğini bitirdi.
Mevcut sürümü değiştirsem düzelir mi ? Bir kullanıcı otel modunun aktif olmasından sonra bu sorun ile karşılaştığını yazmış. Bununla ilgili bir çalışma var ise paylaşabilir misiniz ? Ve sizden ricam benim sürüm dışında diğer sürümler için indirme desteği de rica edeceğim
Mevcut sürümü değiştirsem düzelir mi ? Bir kullanıcı otel modunun aktif olmasından sonra bu sorun ile karşılaştığını yazmış. Bununla ilgili bir çalışma var ise paylaşabilir misiniz ? Ve sizden ricam benim sürüm dışında diğer sürümler için indirme desteği de rica edeceğim
![]()
netflix bu şekilde kalıyor daha sabah çalısıyodu kendi kendine gitti
Merhaba pardon yanlış yazmışım full yazılım değil çekirdek yazılım lazım verdiğiniz link full yazılım için. tv de netflix izleyemiyorum 2016 dan beri aynı yazılım yuklü ve tv den yazılımı yükseltemiyorum.
![]()
![]()
MB100 anakartlı televizyonum 2016 dan beri güncelleme almamış, hiç tamir görmedi, yazılım yükseltmek istiyorum..
Bende de aynısı. mb100 . Çözümü nasıl olacak?
![]()
Merhabalar, dünden beri netflix uygulamasında problem yaşıyorum. Aynı versiyon yazılım ile tekrar yükleme yapmak istiyorum. Aynı versiyonu alabilir miyim.
mb100 için yazılım desteği rica ediyorum. son 1 haftadır Netflix uygulamasını açamıyorum. yıllar önce sizlerin desteği ile v.2.15.25 kodlu yazılımı yüklemiştim.
![]()
Bende de aynı şekilde Netflix baglanmıyor MB100 yazılım
cihazınızda en son sürüm yüklü. Ss-iptv sorunu vestel kaynaklı oluyor düzelmesini beklemelisiniz.![]()
![]()
Hocam merhaba. Toshiba marka mb110 versiyon smart TV kullanıyorum. Yazılımı Bayaa eski. Uygulama seçeneklerinden Vewd uygulama içeriğinden yararlanıyordum. Ss-iptv yazılımını kullanıyordum. Şimdi ise vewd uygulamasına giremiyorum. Yukarıda resmini paylaştığım uyarıyla karşılaşıyorum. Vewd uygulamasını açmıyor. Yazılım desteği talep ediyorum. Teşekkür ederim.
![]()
Teşekkür ederim öncelikle. Ss-iptv den önce vevd uygulaması açılmıyor. Sadece Ss-iptv değil, vewd içindeki diğer uygulamaları da göremiyorum.cihazınızda en son sürüm yüklü. Ss-iptv sorunu vestel kaynaklı oluyor düzelmesini beklemelisiniz.
versiyon![]()
netflix bu şekilde kalıyor daha sabah çalısıyodu kendi kendine gitti
yıllardır izlediğim netflix aniden açılışta takılı kalıyordu, yazılım güncellemeyle çözemedim. Ancak menü.... kurulum.....en alttaki ilk kurulum a tıklayıp yeniden kurdum ve netflix düzeldi. Şu an sıkıntısız girebiliyorum.Yazılım desteği yıllar önce kesilmiş MB100 Anakartlı tv de Netflix için boşuna yazılım arayışına girmeyiniz. Son kullanıcıyı aşan genel bir sorun var. Düzelmesi için beklemede kalın.
menü.... kurulum.....en alttaki ilk kurulum a tıklayıp yeniden kurdum ve netflix düzeldi.mb100 için yazılım desteği rica ediyorum. son 1 haftadır Netflix uygulamasını açamıyorum. yıllar önce sizlerin desteği ile v.2.15.25 kodlu yazılımı yüklemiştim.
![]()
Evet bugün düzeldi. Artık benim açtığım case ile mi çözdüler bilemiyorumversiyon
yıllardır izlediğim netflix aniden açılışta takılı kalıyordu, yazılım güncellemeyle çözemedim. Ancak menü.... kurulum.....en alttaki ilk kurulum a tıklayıp yeniden kurdum ve netflix düzeldi. Şu an sıkıntısız girebiliyorum.
menü.... kurulum.....en alttaki ilk kurulum a tıklayıp yeniden kurdum ve netflix düzeldi.
Son kullanıcının yapacağı bir işlem yoktu diye yazmıştım.Evet bugün düzeldi. Artık benim açtığım case ile mi çözdüler bilemiyorumben hiçbir şey yapmadım direk çalışmaya başladı bugün.