Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 22,079
servis menüsünü atın. Menü4725![]()
MERHABA BU TV İÇİN GÜNCEL YAZILIMI BULABİLİRMİYİM ACABA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER TV MODELİ 49UB8300 MB120 ANAKART
servis menüsünü atın. Menü4725![]()
MERHABA BU TV İÇİN GÜNCEL YAZILIMI BULABİLİRMİYİM ACABA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER TV MODELİ 49UB8300 MB120 ANAKART
elimizdeki son yazılım cihazınızda yüklüUstalarım selam aleyküm hitachi 65 inç akıllı tv için son versiyon verebilir misiniz?
![]()
üstat cihazınız garantili servisten yardım alınız.![]()
Sn:8741386100044
Merhaba tv yi ilk kurulum ayarlarına döndürdükten sonra tv kapandı şimdi yeşil ışık yanıyor hiç görüntü gelmiyor öyle kaliyor. Yazılım konusunda yardımcı olur musunuz ?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.Merhaba. Yükseltme yapmak için gerekli yazılımı gönderebilir misiniz?
![]()
Bildirimi bulamadim indirmeye tiklayinca talep olusturun diyorYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.
Çok teşekkür ederim hocamYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.
Tv yazılım desteği kesilmiş eski bir anakarta sahip ayrıca eklediğiniz resme göre en güncel yazılım yüklü![]()
![]()
VESTEL 49UB8300 MODEL TV İÇİN GÜNCEL YAZILIM VARSA PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Rica ederim.Çok teşekkür ederim hocam
Sanirsam yazilimlarin icinde 2.45.32.35 versiyonu vardi o güncel deilmi acaba ?Tv yazılım desteği kesilmiş eski bir anakarta sahip ayrıca eklediğiniz resme göre en güncel yazılım yüklü
Forum sayfasının sağ üst köşesinde çan simgesi var aynı zamanda bildirim simgesi oluyor.Bildirimi bulamadim indirmeye tiklayinca talep olusturun diyor