Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

I also have a full software for 17MB120. If you want you can try at your own risk. Unzip and put the 4 files directly on the stick. I have nothing else.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ok thank you but how can I install it if i cant press ok button on the remote control? Is there a way I could put the old software back on as the remote control worked

I also have a full software for 17MB120. If you want you can try at your own risk. Unzip and put the 4 files directly on the stick. I have nothing else.

Thank you but how can I install it without a remote ? I cant do anything with it now as it just flashes green 15 times and turns off, is there a way I can restore old software ?
thanks

mb120 ye ait verdiğiniz güncellerde tv özelliği yok scart ve display bide hdmi mevcut
güncellemenin en yenisini paylaşırmısınız

Regal 43R6520FA için yardım edermisiniz

796C61D3-7AD8-4535-AAAF-EAA7C2C54EAC.jpg

mb211 Güncel dosyasi icinden icin olan v3 lerin icindeki picasso yazilimi yüklemeniz gerekiyor..V.3.19 un üstündeki yazilimlardan.
Vestel için mb211s yazıyo bendeki mb211 sorun olurmu
9DD6310A-D093-49D1-91BA-B3B81B9C6CD8.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mb211 Güncel dosyasi icinden icin olan v3 lerin icindeki picasso yazilimi yüklemeniz gerekiyor..V.3.19 un üstündeki yazilimlardan.
Regal başarılı bu arada teşekkürler

Teşekkür ederim regal için yükledim başarılı oldu şimdi vestel için yüklemek istiyorum sorum şu mb211s yazıyor dosyada benim modelde mb211 yazıyor vestel için olanda sorun olurmu?

F14016D5-A1E6-43F9-A57A-BE129C0CC267.jpg
sanirim ikinci televizyonunuza yüklüyorsunuz, tv vestel ise v3 vestel yazilimini yükleyebilirsiniz servis menüde s cikmiyor.

Merhabalar TV markası fınlux ekran kartı mb97 güncelleme başarıyla yapıldı fakat youtube tekrar açılmadı yardımcı olursanız çok sevinirim.

emeğinize sağlık tşk ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

?

Geri
Üst Alt