Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖnemliVestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
iyi akşamlar arkaşlar,
bugün epey bir zaman MB82s kart ile uğraştım.uydusuz mb82 yi uydulu mb82 yi kullanmak için.panel yazılımı bulamadım vs. full attım yine olmadı.epromları taşıdım yine beceremedik.kafa da yoruldu artık naptım ne ettim.uyduylu mb82 yi yazılımsal olarak uydusuz hale soktum.. şimdi ise geri dönüş yapamamaktayım.uydulu mb 82 nin etiket ve kendisini paylaşıyorum resim ile.düsüncenizi bekliyorum bu konuda?
iyi akşamlar arkaşlar,
bugün epey bir zaman MB82s kart ile uğraştım.uydusuz mb82 yi uydulu mb82 yi kullanmak için.panel yazılımı bulamadım vs. full attım yine olmadı.epromları taşıdım yine beceremedik.kafa da yoruldu artık naptım ne ettim.uyduylu mb82 yi yazılımsal olarak uydusuz hale soktum.. şimdi ise geri dönüş yapamamaktayım.uydulu mb 82 nin etiket ve kendisini paylaşıyorum resim ile.düsüncenizi bekliyorum bu konuda?
iyi akşamlar arkaşlar,
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca bu süreçten sonra bu karta usb ile yazılım atamaz oldum...
söküğün ve taktın anakartın lvds soketi biri siyah diğeri beyazsa ne yaparsan yap düzelmez beyazsa illaki beyaz soket siyahsa illaki siyah soket olmalı panel göre smd ler uymuyor malesef
Panel yazılımı full yazılımın bir parçasıdır. Ayrı yüklenebilir fakat ayrı parçalara yazılmaz. Ayrı yüklendiğinde tv de yüklü olan full yazılımın içerisindekini silmiş yenisini eklemiş oluyorsunuz.
Merhaba televizyonum vestel 49ub8300 fotoğrafta görülen versiyon mevcut ve televizyonjn renkleri görüntüsü filan çok kötü. Ayrıca ip tv kullanmak istiyorum ve almak istediğim ip tv de ses var görüntü yok. Televizyonu güncellersem düzeleceğini söylediler. Biraz araştırdım tam olarak anlayamadım hangi versiyona neye güncelleyeyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin USB giriş portuna takın
Tv yi çalıştırın kumanda üzerinden MENÜ 1 5 0 5 Tuşlayın
Yazılım yükselme menüsü gelecek EVET seçin OK tuşuna basın
1-2 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Tv kapanacak fişi çekmeyin kapalıyken de yükleme işlemi devam edecektir açılmasını bekleyin.