slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Yazılım TV' nize özel paylaşıldığı için görseldeki bilgilerin olması gerekli.Maalesef işteyim hocam başka bir yolu var mı yardımcı olabilmeniz için?
Yazılım TV' nize özel paylaşıldığı için görseldeki bilgilerin olması gerekli.Maalesef işteyim hocam başka bir yolu var mı yardımcı olabilmeniz için?
Son olarak yazılım güncellemesini yapmak istemeniz belirli bir servise ulaşmak için mi yoksa genel güncelleme mi?
genel güncelleme... bein connect yüklemek istiyorum ama eski sürüm olduğu için bein connect uygulaması yokSon olarak yazılım güncellemesini yapmak istemeniz belirli bir servise ulaşmak için mi yoksa genel güncelleme mi?
Bein connect web service ile geliyor. Eğer sistem göndermiyorsa gömülü yazılımın değişmesi çözüm sunmuyor.genel güncelleme... bein connect yüklemek istiyorum ama eski sürüm olduğu için bein connect uygulaması yok
sadece arka aydınlatma var başka birşey yok malesefPanelde hiç görüntü yok mu?
O zaman panel, LVDS kablo kontrol edilecek. Kuvvetle muhtemel Panel arızalı. T-CON Anakarta bütünleşik olduğu için Anakart üzerinde T-CON bölümünde de sorun olabilir.sadece arka aydınlatma var başka birşey yok malesef
teşekkür ederim güncellemeyi yaptım dediğiniz gibiBein connect web service ile geliyor. Eğer sistem göndermiyorsa gömülü yazılımın değişmesi çözüm sunmuyor.
Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Rica ederiz.teşekkür ederim güncellemeyi yaptım dediğiniz gibi
Yazılım TV' nize ö
İyi akşamlar hocam.Tvnin arkasındaki etiketi istemiştiniz iletiyorum.Yazılım TV' nize özel paylaşıldığı için görseldeki bilgilerin olması gerekli.
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu bildirin.İyi akşamlar hocam.Tvnin arkasındaki etiketi istemiştiniz iletiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar anakart şeması var mıydı acaba?Yarın bakabilirim.