R
Recep içen
Yeni Üye
- 5 Ağu 2022
- 2
- 26
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yazılım.sevgili üstadlar bugün vestel televizyonum için MB120 yeni yazlımını imdirdim ve televizyonuma yükledim yükleme başarılı ancak disney plus belki yüklenmiştir diye beklerken netflix gitti. netflix en son 2.45.29.1 yazılımında yenisini yüklemeden önce vardı. netflix olan en güncel yazılım hangisidir ve indirme linki lütfen yardım....
Yazılım.
Hangi sürümü yüklediniz görsel alabilir miyizMerhaba arkadaşlar. Vestel SEG televizyona sahibim. MB97 anakartı bulunmakta. Buna uygun güncelleme linkini kullanıp güncelleme yaptım fakat 2016 sürümüne döndü. Yani bi nevi downgrade oldu. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim
olması gerekenden eski bir sürüme döndü bu şekildeHangi sürümü yüklediniz görsel alabilir miyiz
MB97-98 V0.45.23.64 Titaniumolması gerekenden eski bir sürüme döndü bu şekilde
Eski sürümü yüklemişsiniz. yokoono verdiği yazılımı yükleyiniz. Ayrıca galiba ledleriniz de mavileşme başlamış.olması gerekenden eski bir sürüme döndü bu şekilde
Teşekkür ederimEski sürümü yüklemişsiniz. yokoono verdiği yazılımı yükleyiniz. Ayrıca galiba ledleriniz de mavileşme başlamış.
teşekkür ederimMB97-98 V0.45.23.64 Titanium
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Çalışmasında hata yoksa ellemeyin güncel yazılımla hiç bir + özellik gelmeyecek
Yazılımı nerden indirebilirim varmı link