1. mesajı beğenmeniz gerekiyormerhaba hocam linklerden yazılımı indiremiyorum yardımcı olabilir misiniz
beğendikten sonra linkler açılıyor ama maksimum indirme sayısına ulaşıldı diyor ve indiremiyorum1. mesajı beğenmeniz gerekiyor
Tv deki sorunu ve yaptığınız işlemleri yazıp arka kapak etiket resmini buraya ekleyin yardımcı olmaya çalışırım.beğendikten sonra linkler açılıyor ama maksimum indirme sayısına ulaşıldı diyor ve indiremiyorum
By_Trol hocam mb82s var ama yazılımı bulamadım ve sorunum görüntünün ters olması(32HA5110)
sinyal gelmiyordu televizyona ben de ana kartını değiştirdim ama görüntü ters geldiTv deki sorunu ve yaptığınız işlemleri yazıp arka kapak etiket resmini buraya ekleyin yardımcı olmaya çalışırım.
Yazılım.Merhabalar hi-level 49HL550 SN: 7938175700877 nolu televizyon standby ışığı yanıp sönüyor. Nasıl bir yol izlemeliyim, buna kurtarma yazılımı uyar mı acaba? anakart modeline daha önce bakmadığım için ulaşamadım. Yardım edebilir misiniz?
Mb120 Eski bir anakart olduğu için yazılım desteği geleceğini sanmıyorum.Hocam mb120 carbon için yeni yazılım mevcut mudur en son 2020 de gelmişti şimdiden teşşekürler
disney + ve amozın prime gelecek mi ?
Sökülen ve yeni takılan anakart mb82 İse yazılım.sinyal gelmiyordu televizyona ben de ana kartını değiştirdim ama görüntü ters geldi
Rica ederim.
Servis menü resminin tamamını buraya ekleyin.
selamlar hocam, yıllardır kullandığım 65UD8900 televizyonum var ama hiç güncelleme gelmiyor. Güncellemek istiyorum, buna önerebileceğiniz bir güncelleme dosyası olursa çok sevinirim. İyi bayramlar