M
manisamerkez
Yeni Üye
- 3 May 2022
- 27
- 39
8803016200106 seri numaralı ürünün güncel ve şimdiye kadar çıkan diğer core yazılımlarını paylaşırmısınız.
Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.gardas mb230 son yazılımı ındırdım sadece vıdeo cıktı ıcınden oda acılmıyor..
Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.8803016200106 seri numaralı ürünün güncel ve şimdiye kadar çıkan diğer core yazılımlarını paylaşırmısınız.
İyi günler,benim televizyonum telefunken smart led tv,işe takınca telefunken logosu geliyor 1 saniye sonra tv kapanıyor. kırmızı ışık yanık kalıyor. yazılımını tekrar yüklemek istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba istediğiniz TV resmini ekliyorum, hem core hem full yazılım konusunda desteğinizi rica ederimTv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.
2,15,25 versiyonu var fakat netflix varmı bilmiyorumMerhabalar, MB100 Anakart modeline sahibim. Televizyonuma az önce sayenizde Netflix ekledim. Şimdi ise yazılım güncelleştirmek istiyorum, bu isteğimin arkasında yatan sebep ise youtube da video izlerken bir süre sonra yükleniyor yazısı ile karşı karşıya kalmamdır. Televizyon versiyonu şuan V0.1.33.11. Ben de Stabil sürüm olan V0.1.34.25'i yüklemeye karar verdim, buraya kadar doğru muyum yazarsınız. Yazılım yükseltmeden önce herhangi bir yedek almalı mıyım, kanallar vs. kaybolur mu gibi gibi çeşitli sorular takıldı kafama. Yardımcı olursanız sevinirim...
Versiyon olaylarına dikkat edin demişsiniz, başındaki rakam 1 değil diye 2 ile başlayanlara hiç bulaşmadım, benimki 0.1. diye başlıyor. Tek derdim youtube da ki donmanın çözülmesi. Eğer 2.15.25 uygunsa ve sonrasında sizin verdiğiniz adımlar ile netflix ekleniyorsa yükseltip eklerim problem değil.2,15,25 versiyonu var fakat netflix varmı bilmiyorum
Tv nin menülerinde yazılım güncelleme otomatikte ise güncellemeyi internetten kendisi çeker full yazılım maalesef benim arşivimde yok diğer ustaların cevap yazmasını bekleyin.merhaba istediğiniz TV resmini ekliyorum, hem core hem full yazılım konusunda desteğinizi rica ederim
8803016200106
internete gerek duymadan sizden yeni bir yazılım varsa alma şansın var mı , ya da ürünün üzerindeki en son çıkan güncel core yazılım mı, ve full yazılım attığımda core yazılıma da gerek duyacağım için şuan resimdeki 1.44.2.0 core elinizde varsa paylaşma şansınız var mıTv nin menülerinde yazılım güncelleme otomatikte ise güncellemeyi internetten kendisi çeker full yazılım maalesef benim arşivimde yok diğer ustaların cevap yazmasını bekleyin.
Donanım orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.vestel 40fb5050 kırmızı ışık yanıp sounuyor logo gelıp kapanıyor bunun için hangi yazılım atmam gerek Saygılarımla