Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

S Çevrimdışı

sahin78

Yeni Üye
28 Nis 2022
9
34
Bu arıza için linkteki yazılımı yükleyiniz.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Aynı şekilde kumanda üzerindeki OK tuşu ile yüklenecek
abi çok sağol çok emeğin var ama valla tutmadı

geçen bir tane verdin tutmuştu abi beni bundan kurtar kardeşimin tv si

geçen bir tane verdin tutmuştu abi beni bundan kurtar kardeşimin tv si
okeyle tutuyorum lamba hiç tepki bile vermiyor

S Çevrimdışı

sahin78

Yeni Üye
28 Nis 2022
9
34
Tv çalışıyorken menü 4725 tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.

IMG_20220428_2245311.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
İkinci verilen yazılımı yüklemeye çalışın kanal silme düzelecek usb girişinin sağlam olduğuna emin olun usb girişini test etmek için içerisinde video, mp3 veya klip olan bir flash bellek ile deneyin bellektekileri açıyorsa giriş sağlamdır. Sonra yazdığım talimatları uygulayıp ikinci verilen 1.3.7 Yazılımı yükleyin. Yükleme bitip tv açıldıktan sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kanalları kurun sorun düzelecektir.

S Çevrimdışı

sahin78

Yeni Üye
28 Nis 2022
9
34
İkinci verilen yazılımı yüklemeye çalışın kanal silme düzelecek usb girişinin sağlam olduğuna emin olun usb girişini test etmek için içerisinde video, mp3 veya klip olan bir flash bellek ile deneyin bellektekileri açıyorsa giriş sağlamdır. Sonra yazdığım talimatları uygulayıp ikinci verilen 1.3.7 Yazılımı yükleyin. Yükleme bitip tv açıldıktan sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kanalları kurun sorun düzelecektir.
2. yazılım oldu ama kanallar slinmedi
çook teşekürler

O Çevrimdışı

oktay x

Yeni Üye
1 May 2022
2
43
iyi forumlar vestel 49ub8300 için yeni yazılımı mevcut mu tv rengi çok kötü bir durumda fabrika ayarlarına aldım yine renk kötü. yazılım yükleme ile düzelir diye düşündüm. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

IMG_20220501_234735.jpg

Geri
Üst Alt