linki günceller misin lütfenFULL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
FULL yükleme anlatım;tıklayınız
GÜNCELLEME İLK SAYFADAKİ MB82 1.37 DİR
linki günceller misin lütfenFULL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
FULL yükleme anlatım;tıklayınız
GÜNCELLEME İLK SAYFADAKİ MB82 1.37 DİR
Linkte cevap verildi.Regal marka 55r855u tv için en son en güncel yazılım nedir arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
HayırMB120 için tivibu yükleme şansımız var mıdır?
Donanımsal sorun vardır.Arkadaşlar merhaba,
Vestel 65UB9100 model televizyonum var. Televizyonu sıfırlamak için Menü > Kurulum > İlk Kurulum adımlarını izledim. Cihaz kapanıp açıldığında "No Signal" mesajıyla karşılaştım. Menüyü Türkçe hale getirdim. TKGS kurulum yapmak istediğimde herhangi bir uydunun cihazda tanımlı olmadığını gördüm. Cihazın internet ayarlarını yaptım. Cihazı fişten çektim ve fişe taktım. Cihaz yine başlangıç konumuna geri dönmüş (Menü İngilizce ve internet ayarı gitmiş). Menü>4725>Diagnostic>Factory Reset yaptım. Cihaz yine sıfırlandı. İnternet ayarlarını girdim. Fişi çekip taktım. Cihaz yine başlangıç konumuna dönmüş. Herhalde yanlış birşey yapıyorum diye forumdan "MB120_carbon 2.45.32.0" yazılımını indirdim. Uyduyu ayarladım. Kanalları çalışır hale getirdim. İnternet ayarlarını yaptım. Cihazın fişini çektim taktım ve cihaz yine başlangıç konumuna döndü. Cihazın arkasındaki vestel seri numarası resimdeki gibidir. Bana bir yol gösterir misiniz? Durum düzeltilebilir mi? Yoksa bir tv box mı almalıyım? İyi günler.
Bu konuyla ilgili sanırım bir çözüm yok. Herhangi bir cevap yazan olmamış.Bu arada arka etiket ve 4725 menü resmini atıyorum
İlk sayfadaki 130 V5 klasöründen güncel olanı yükleyebilirsinizMerhaba
Vestel 43u9402Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.LEDZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.17mb130e. Aldığımdan bu yana uygulama güncellemiyor. Örneğin exxen v. b. Güncel yeni çıkan gelişmelerden habersiz bir TV olarak kaldı. 09/09/2023'e kadarZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.si olan bu TV'm içinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ediyorum. Kayınpederimde 1Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.modeli var kendini güncelledi TV ama bir üstZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.olan bu modele halen hiçbir güncelleme gelmedi. TV alındığından (1 senedir) bu yana devamlı WiFi ileZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.e bağlı,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.güncelleme otomatik etkin,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.lara baktığımızda;
yazılım = v. 5.34.14
uygulama sürümü = v. 4.12.0.0
versiyon ve uygulama sürümlerine sahil şuanda.
Uygulama sürümü v5 yapabilir miyim yada 2022 yazılımı var mıdır?
43f9500 cihaza yazılım yükledim en son yazılı ama yine ses sistemi ni bağlandığım da yine sesi kısıp yükseltmiyor anca TV kendinden çıkan sesi kısıp yükseltiyor kulaklık modunada aldım yine aynı şekil