TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
çalışıyorsa kurcalamayın smartsız model
Hangi yazılımı yüklemek gerekiyor
çalışıyorsa kurcalamayın smartsız model
Hangi yazılımı yüklemek gerekiyor
Fabrika ayarlarına dönüldüğünde TKGS ayarı otomatik konumda olur bahsettiğiniz seçenekler gelmez.Merhaba, Hi-level 43HL560 (yazılım v.1.38.23.0 anakart mb140 SVN 279729) televizyon fabrika ayarlarına döndürüldükten sonra kanal sıralama menüsünde yer alan "tamam" "taşı" "isim düzenle" "kilit" ve "sil" tuşlarının yer aldığı satır artık yok. (bildiğim kadarıyla bunun dışında bir sorun da yok.) Sorunu güncelleme ile çözmek için ayni versiyon MB140 titanium Core yazılımını (23.07.2019 tarihli) indirip yüklemeyi (birkaç kez) denedim. Yükleme başarısız mesajı aldım. (versiyon V.1 olduğundan ara yazılım kullanmadım.) Bu satırı geri getirmenin bir yolu var mı? Teşekkürler.
"taşıma kapalı" yapacağım bir menü bulamadım. Ancak "TKGS esnek" yaptım. satır olarak gelmedi ancak kanal düzenleme menüsünde kanal satırına basınca taşıma seçeneği geldi. Bu şekilde de iş görecek sanırım. Yardımınıza teşekkür ederim.Fabrika ayarlarına dönüldüğünde TKGS ayarı otomatik konumda olur bahsettiğiniz seçenekler gelmez.
Ayarlar / kurulum / TKGS / Esnek yaparsanız taşıma kapalı yaparsanız taşıma ve silme gelir.
Hazır kanal dosyası yüklemek isterseniz.
Kanal dosya link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
link niye açılmıyorDeğerli Üyemiz;
Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB97 ve MB98 yazılımlarını açık bırakıyorum, Bunun dışındaki 9X nesli için bundan böyle çekirdek yazılım paylaşımı yapılmayacaktır. Oluşabilecek olası mağduriyetleri öngörmemiz nedeniyle aldığımız bu kararı anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyoruz.
TF Yönetimi.
17MB90_MB91R1R2_MB92R3_MB95_MB95S_MB95M_FAZ3_V366y
Değerli Üyemiz;
Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB97 ve MB98 yazılımlarını açık bırakıyorum, Bunun dışındaki 9X nesli için bundan böyle çekirdek yazılım paylaşımı yapılmayacaktır. Oluşabilecek olası mağduriyetleri öngörmemiz nedeniyle aldığımız bu kararı anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyoruz.
TF Yönetimi.
17MB91 3.3.8.c Stabil sürüm
Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.
17MB96 - MB91R3 - MB92R4 3.7.6.L
Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.
17MB91R3_MB92R4_MB96_FAZ3_V376n
Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.
17MB96_3.7.6.S
Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.
17MB97-98 güncelleme
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
bu yazılımlar forumdan kaldırıldı. 9x anakartlar donanımsal olarak mevcut smart altyapısı için yeterli değillink niye açılmıyor
Tkgs yi kapalı yaparsanız silme seçeneği de gelir."taşıma kapalı" yapacağım bir menü bulamadım. Ancak "TKGS esnek" yaptım. satır olarak gelmedi ancak kanal düzenleme menüsünde kanal satırına basınca taşıma seçeneği geldi. Bu şekilde de iş görecek sanırım. Yardımınıza teşekkür ederim.
Atltaki link te titanium olan kurtamayı deneyin
Ustam kolay gelsin. 17MB140 anakartı için yazılım gerekli. Yardımcı olursanız çok sevinirim. iyi çalışmalar.
Atltaki link te titanium olan kurtamayı deneyin
17MB140 Kurtarma yazılımı
MB140 Şaseli televizyonlarda görülen arızalar; mb140 kurtarma yazılımı - 17mb140 - vestel mb140 yazılım - Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor), - Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor), - Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) - Logo...tavsiyeforumu.com
Düzelmezse alt taki konudan ful yazılım talep edin
Çalıştı. Yardımınız için çok teşekkür ederim.Atltaki link te titanium olan kurtamayı deneyin
17MB140 Kurtarma yazılımı
MB140 Şaseli televizyonlarda görülen arızalar; mb140 kurtarma yazılımı - 17mb140 - vestel mb140 yazılım - Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor), - Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor), - Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) - Logo...tavsiyeforumu.com
Düzelmezse alt taki konudan ful yazılım talep edin
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
yanlış versiyonla güncelleme yapmaya çalışılmış. Ekran siyah, kırmızı ışık yanıp sönüyor, buradaki versiyonları Ok düğmesi ile yüklemeye çalıştım ama sorun çözülmedi. 1628668654 Yanlış dediğim mb 97 smartsiz versiyon. Yapabileceğim bir şey var mı? @By_Trol lütfen yardımcı olabilir misiniz?tavsiyeforumu.com
Bu foruma üye oldum. Ve kısmetse yaşadığım tecrübeleri burada paylaşıp faydalı olurum umarım.İlginiz alakanız için çok teşekkür ederim. Açıkça söylemek gerekirse ben sizi dh forumdan biliyorum. Oraya girişte sıkıntım vardı yazamadığım içim mail attım ve sizde ilgisiz bırakmadınız. Sağolun.
Bu foruma üye oldum. Ve kısmetse yaşadığım tecrübeleri burada paylaşıp faydalı olurum umarım.
Televizyonlarım onay aldı ve çıkışı sağlandı en geç bir hafta içinde elimde olacağı söylendi ama tahminen daha erken gelecek. Vestel servisi bu konuda hızlı davranıyor.
Ben televizyon modellerimde hangi panel kullanılmış onhda merak etmiştim. Bilginiz dahilindeyse yazarsanız sevinirim.
Hoş geldiniz. Nick gerçek isminiz ise bu isimde tanıdığım var. Hangi şehir?Bu foruma üye oldum. Ve kısmetse yaşadığım tecrübeleri burada paylaşıp faydalı olurum umarım.
Hoş geldiniz.Bu foruma üye oldum. Ve kısmetse yaşadığım tecrübeleri burada paylaşıp faydalı olurum umarım.