teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi ,açılmadı mı daha tvtelevizyonu fabrika ayarlarına dönderirken tv kapandı. mavi ışık yanıp sönüyor. lütfen yardım edin.bu haldeyken full yazılım atabilir miyim??
İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi ,açılmadı mı daha tvtelevizyonu fabrika ayarlarına dönderirken tv kapandı. mavi ışık yanıp sönüyor. lütfen yardım edin.bu haldeyken full yazılım atabilir miyim??
Tabii ki forumdan bulabilirsin ,aşağıdaki konuya tvnin arkasındaki barkod fotosunu çekip yayınlarsan yardımcı olurlar mutlakaAdem Helvacı, mb120 yazılım nerden bulabilirim
İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi ,açılmadı mı daha tv
Evet olabilir ,çünkü taş çatlasa 8 dakika sürer (kabaca)ama ilk kez duydum resette tv çökmesini ,o sırada elektrikte oynama oldumu acaba ,kapatıp-aç diyeceğim ama sonra "abi sen kapat-aç dedin,şimdi hiç açılmıyor" olmasın.hayır hala yanıp sönüyor çöktü galiba
zaten stabil sürümdesin, güncelini yüklemek istersen güncel klasöre girebilrisin.Değerli hocam bilgiler aşağıda yazılı olan bilgilere göre full yazılım linki alma şansım var mıdır?Mesajımı başka yerlere de yazdım ama cevap alamadığım için tekrar yazıyorum bu durumdan dolayı özür dilerim :(
[Gizli İçerik]böyle bir link buldum ama hangisini yükleyeceğimi bilemedim.
v.3.62.35.1
mb 130 anakart
-sn:7952855 700050
Evet formatlarken elektrik gitti şuan hala açılmıyor yanıp sönüyor mavi ışık fişini söküp 1 saat bekledim taktım yine düzelmediEvet olabilir ,çünkü taş çatlasa 8 dakika sürer (kabaca)ama ilk kez duydum resette tv çökmesini ,o sırada elektrikte oynama oldumu acaba ,kapatıp-aç diyeceğim ama sonra "abi sen kapat-aç dedin,şimdi hiç açılmıyor" olmasın.
Birde aklıma geldi sorayım ,tvde oynama yapıldımı hiç ,mesela profillerde
abi bunun full yazılımı yok mudur yaEvet olabilir ,çünkü taş çatlasa 8 dakika sürer (kabaca)ama ilk kez duydum resette tv çökmesini ,o sırada elektrikte oynama oldumu acaba ,kapatıp-aç diyeceğim ama sonra "abi sen kapat-aç dedin,şimdi hiç açılmıyor" olmasın.
Birde aklıma geldi sorayım ,tvde oynama yapıldımı hiç ,mesela profillerde
Çok teşekkür ederim hocam sağolun ilginizden dolayizaten stabil sürümdesin, güncelini yüklemek istersen güncel klasöre girebilrisin.
titanyum olan sizinkidir.
İYİ GÜNLER MB110 VESTEL CİHAZIMA V2 CARBON ÇEKİRDEK SÜRÜMÜ İNDİRDİM ANLATIMI HARFİYEN YAPTIM YAZILIM GÜNCELLENMESİ GERÇEKLEŞTİ ANCAK HALA NETFLİX YOK.Değerli Üyemiz;
Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB97 ve MB98 yazılımlarını açık bırakıyorum, Bunun dışındaki 9X nesli için bundan böyle çekirdek yazılım paylaşımı yapılmayacaktır. Oluşabilecek olası mağduriyetleri öngörmemiz nedeniyle aldığımız bu kararı anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyoruz.
TF Yönetimi.
17MB90_MB91R1R2_MB92R3_MB95_MB95S_MB95M_FAZ3_V366y
Değerli Üyemiz;
Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB97 ve MB98 yazılımlarını açık bırakıyorum, Bunun dışındaki 9X nesli için bundan böyle çekirdek yazılım paylaşımı yapılmayacaktır. Oluşabilecek olası mağduriyetleri öngörmemiz nedeniyle aldığımız bu kararı anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyoruz.
TF Yönetimi.
17MB91 3.3.8.c Stabil sürüm
Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.
17MB96 - MB91R3 - MB92R4 3.7.6.L
Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.
17MB91R3_MB92R4_MB96_FAZ3_V376n
Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.
17MB96_3.7.6.S
Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.
17MB97-98 güncelleme
[Gizli İçerik]
Merhaba,İYİ GÜNLER MB110 VESTEL CİHAZIMA V2 CARBON ÇEKİRDEK SÜRÜMÜ İNDİRDİM ANLATIMI HARFİYEN YAPTIM YAZILIM GÜNCELLENMESİ GERÇEKLEŞTİ ANCAK HALA NETFLİX YOK.
TEŞEKKÜRLER LİNK İÇİN MB120 NETFLİ GÜNCELLEMESİ Mİ YÜKLEMEM GEREKİYORMerhaba,
Güncelleme ile uygulama geleceğini kim söyledi
mb110 ana kart yazılım ile netflix gelmez, Netflixi destekleyebilecek bir karttır bu nedenle aşağıdaki linketkileri uygula ;
hayırrrrr mb120 değil siz devamındakileri uygulayınız.TEŞEKKÜRLER LİNK İÇİN MB120 NETFLİ GÜNCELLEMESİ Mİ YÜKLEMEM GEREKİYOR
SERVİS MENÜDEN USB YE TIKLADIM 3 TANE PROFİL NEREDE ÇIKACAKhayırrrrr mb120 değil siz devamındakileri uygulayınız.
-Ilk islem Profil dosyasi almak; buradan sonrası seni ilgilendiriyor