I
ismailitaat
Yeni Üye
- 19 Nis 2020
- 1
- 34
süper sayenizde güncelleme başarılı oldu, emeğinize gönlünüze sağlık.
Değerli Üyemiz;
Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB97 ve MB98 yazılımlarını açık bırakıyorum, Bunun dışındaki 9X nesli için bundan böyle çekirdek yazılım paylaşımı yapılmayacaktır. Oluşabilecek olası mağduriyetleri öngörmemiz nedeniyle aldığımız bu kararı anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyoruz.
TF Yönetimi.
[Gizli İçerik]
Abi merhaba, Vestel 43ua9400 17mb100 4k3dsmart tv de Netflix çalıştırmak istiyorum (Anakartı MB100). smart tv Menüsünde ve mağazada netflix uygulaması yoktu. Sizin videonuza bakarak ve sitenizdeki 17 MB100 yazılımını kullanarak yazılımı v2.7.0.0 a yükselttim. Ama hala netflix yok ve çalışmıyor. Netflix programını yüklemenin başka bir yolu var mı? Yoksa bu seri televizyonlarda netflix çalışmıyor mu? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Değerli hocalarım benim Telefunken televizyonumda kendi kendine açılıp kapanıyor test sayfasına (bütün ekran,kırmızı,beyaz,sarı gibi) giriyor ve takılıp kalıyor.Ayarlardan fabrika ayarlarına defalarca yükledim fakat düzelmedi.Garantisi 4 nisan 2020 de bitti.Çekirdek yazılımı yada full yazılımı yüklersem düzelir mi?Birde tv ile ilgili bilgiler resimde mevcut. aşağıdaki linkteki hangi dosyaları yükleyebilirim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Aşağıdaki linkte de sorunu video olarak yükledim.
bu arada böyle güzel bir site hazırlanıp insanlara yardımcı olmanız çok sevindirici kendi adıma teşekkür ederim.Sizin gibi hiçbir karşılık beklemeden insanlara yardımcı olanların var olması çok sevindirici.
sn 6949188 200526 yazılımı bulabilme şansınız var mı? acabaVesteş 55pf9090 youtubeta kalıyo
Merhaba kolay gelsin. 2014te Vestel 55inç tv almıştık. Youtube a girerken youtube yazısında kalıyo ancak telefondan youtubeda açıp paylaştığım da açılıyo. Bu konuda ne yapabilirim? Birde yazılım güncellemesi yapmak istiyorum ama vestel driver sitesi kapanmış Başka bir yer var mı? V.3.6.2 de...tavsiyeforumu.com
İlginiz için teşekkür ederim. FTP ile girip mb100_swprofile.bin deki netflix ayarlarını enable ettim ve çalıştı. Kolaylıklar dilerim
selam ben mb9x altında çalışmayan cihaz haricinde yazılım paylaşmıyorumF fikoloji, merhaba ben riski göze alıp mb95 için yazılım güncelleme istiyorum link paylasabilirmisiniz
selam sorun nedirsn 6949188 200526 yazılımı bulabilme şansınız var mı? acaba
merhaba tv stanby yanıp sonuyor bı kac kez sonrasında sonuyor acılmıyor fotolar ekte konu ıle ılgılı yardımcı olurmusunuz