Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

F Çevrimdışı

Fikri Aggun

Yeni Üye
20 Nis 2020
2
Değerli Üyemiz;
Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB97 ve MB98 yazılımlarını açık bırakıyorum, Bunun dışındaki 9X nesli için bundan böyle çekirdek yazılım paylaşımı yapılmayacaktır. Oluşabilecek olası mağduriyetleri öngörmemiz nedeniyle aldığımız bu kararı anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyoruz.
TF Yönetimi.

[Gizli İçerik]

Abi merhaba, Vestel 43ua9400 17mb100 4k3dsmart tv de Netflix çalıştırmak istiyorum (Anakartı MB100). smart tv Menüsünde ve mağazada netflix uygulaması yoktu. Sizin videonuza bakarak ve sitenizdeki 17 MB100 yazılımını kullanarak yazılımı v2.7.0.0 a yükselttim. Ama hala netflix yok ve çalışmıyor. Netflix programını yüklemenin başka bir yolu var mı? Yoksa bu seri televizyonlarda netflix çalışmıyor mu? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Abi merhaba, Vestel 43ua9400 17mb100 4k3dsmart tv de Netflix çalıştırmak istiyorum (Anakartı MB100). smart tv Menüsünde ve mağazada netflix uygulaması yoktu. Sizin videonuza bakarak ve sitenizdeki 17 MB100 yazılımını kullanarak yazılımı v2.7.0.0 a yükselttim. Ama hala netflix yok ve çalışmıyor. Netflix programını yüklemenin başka bir yolu var mı? Yoksa bu seri televizyonlarda netflix çalışmıyor mu? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

M Çevrimdışı

msconfig

Yeni Üye
19 Nis 2020
6
48
Değerli hocalarım benim Telefunken televizyonumda kendi kendine açılıp kapanıyor test sayfasına (bütün ekran,kırmızı,beyaz,sarı gibi) giriyor ve takılıp kalıyor.Ayarlardan fabrika ayarlarına defalarca yükledim fakat düzelmedi.Garantisi 4 nisan 2020 de bitti.Çekirdek yazılımı yada full yazılımı yüklersem düzelir mi?Birde tv ile ilgili bilgiler resimde mevcut. aşağıdaki linkteki hangi dosyaları yükleyebilirim.
Aşağıdaki linkte de sorunu video olarak yükledim.

bu arada böyle güzel bir site hazırlanıp insanlara yardımcı olmanız çok sevindirici kendi adıma teşekkür ederim.Sizin gibi hiçbir karşılık beklemeden insanlara yardımcı olanların var olması çok sevindirici.

WhatsApp-Image-2020-04-20-at-10.42.39.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Değerli hocalarım benim Telefunken televizyonumda kendi kendine açılıp kapanıyor test sayfasına (bütün ekran,kırmızı,beyaz,sarı gibi) giriyor ve takılıp kalıyor.Ayarlardan fabrika ayarlarına defalarca yükledim fakat düzelmedi.Garantisi 4 nisan 2020 de bitti.Çekirdek yazılımı yada full yazılımı yüklersem düzelir mi?Birde tv ile ilgili bilgiler resimde mevcut. aşağıdaki linkteki hangi dosyaları yükleyebilirim.
Aşağıdaki linkte de sorunu video olarak yükledim.

bu arada böyle güzel bir site hazırlanıp insanlara yardımcı olmanız çok sevindirici kendi adıma teşekkür ederim.Sizin gibi hiçbir karşılık beklemeden insanlara yardımcı olanların var olması çok sevindirici.

WhatsApp-Image-2020-04-20-at-10.42.39.jpg

Full yazılım yükleyebilirsiniz. Ayrıca garantisi biten ürünlerde geçici garanti uzatilma yapti, full yazılım için seri numarası paylaşınız. Düzelmez ise servis çağırıp ücretsiz hizmet alabilirsiniz açıklama; https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-3-ay-garanti-uzatti.7657/

Y Çevrimdışı

yusufsecer

Yeni Üye
20 Nis 2020
1
28
sn 6949188 200526 yazılımı bulabilme şansınız var mı? acaba

O Çevrimdışı

onur46

Aktif Üye
7 Şub 2019
134
37
merhaba tv stanby yanıp sonuyor bı kac kez sonrasında sonuyor acılmıyor fotolar ekte konu ıle ılgılı yardımcı olurmusunuz

998.jpg

999.jpg

E Çevrimdışı

emrah1042

Yeni Üye
21 Nis 2020
2
38
Merhaba tv stanby da iken yanıp sonuyor bı kac kez sonrasında sonuyor acılmıyor fotolar ekte konu ıle ılgılı yardımcı olur musunuz lütfen.

20200421_190946.jpg

Geri
Üst Alt