ne kadar yazılım attımsada olmadı ustam başka yazılımı varmıdırTry. 17MB95M panel VES400UNVS-N01 v.362h
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ne kadar yazılım attımsada olmadı ustam başka yazılımı varmıdırTry. 17MB95M panel VES400UNVS-N01 v.362h
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ne kadar yazılım attımsada olmadı ustam başka yazılımı varmıdır
Bu yazılımı deneyin başka yazılım yok donanımsal arıza olabilir.
Link
?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.[Gizli İçerik]
Bu yazılım E elmer için verildi başka kişiler kullanmasın
biliyorum ustam daha önce yazılımsal sorun olan çok tv yaptım buradan adem helvacı fikoloji usta bide yokonna usta yardımcı oldular sizede tşk ederim ilginiz için sağolunBu yazılımı deneyin aşka yazılım yok donanımsal arıza olabilir.
Link
?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.[Gizli İçerik]
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada yazılım yüklemeyi biliyor musunuz ? yanlışlık yapıyor olabilirsiniz 3 Adet yazılım verildi o yüzden sordum.
fikoloji ustamda bugün aynı kartta uğramış 20 defa yazılım atmış olmamış kart değişmişbiliyorum ustam daha önce yazılımsal sorun olan çok tv yaptım buradan adem helvacı fikoloji usta bide yokonna usta yardımcı oldular sizede tşk ederim ilginiz için sağolun
ustam yazılım moduna tv geçmiyor yani yazılımı kabul etmiyor çok denedim yazılım 50 tanede denedi isem 5 veya 6 yazılımı kabul etti ama sorun düzelmedi yazlımdan sonra tv yine siyah ekran olarak açıyorBu yazılımı deneyin aşka yazılım yok donanımsal arıza olabilir.
Link
?
Bu arada yazılım yüklemeyi biliyor musunuz ? yanlışlık yapıyor olabilirsiniz 3 Adet yazılım verildi o yüzden sordum.
ustam yazılım moduna tv geçmiyor yani yazılımı kabul etmiyor çok denedim yazılım 50 tanede denedi isem 5 veya 6 yazılımı kabul etti ama sorun düzelmedi yazlımdan sonra tv yine siyah ekran olarak açıyor
Flash programlanacak,MB95 en riskli karttırbiliyorum ustam daha önce yazılımsal sorun olan çok tv yaptım buradan adem helvacı fikoloji usta bide yokonna usta yardımcı oldular sizede tşk ederim ilginiz için sağolun
fikoloji ustamda bugün aynı kartta uğramış 20 defa yazılım atmış olmamış kart değişmiş
ustam yazılım moduna tv geçmiyor yani yazılımı kabul etmiyor çok denedim yazılım 50 tanede denedi isem 5 veya 6 yazılımı kabul etti ama sorun düzelmedi yazlımdan sonra tv yine siyah ekran olarak açıyor
selam,Selamün Aleyküm bu cihazın güncellemesi hakkında yardım edebilecek birileri olursa minnettar olurum..
full;
TV ekranda Vestel yazıp kapanıyor, bunu yazılımı verebilir misiniz
çok teşekkür ederim,çok işimize yaradıDeğerli Üyemiz;
Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB97 ve MB98 yazılımlarını açık bırakıyorum, Bunun dışındaki 9X nesli için bundan böyle çekirdek yazılım paylaşımı yapılmayacaktır. Oluşabilecek olası mağduriyetleri öngörmemiz nedeniyle aldığımız bu kararı anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyoruz.
TF Yönetimi.
17MB90_MB91R1R2_MB92R3_MB95_MB95S_MB95M_FAZ3_V366y
Değerli Üyemiz;
Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB97 ve MB98 yazılımlarını açık bırakıyorum, Bunun dışındaki 9X nesli için bundan böyle çekirdek yazılım paylaşımı yapılmayacaktır. Oluşabilecek olası mağduriyetleri öngörmemiz nedeniyle aldığımız bu kararı anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyoruz.
TF Yönetimi.
17MB91 3.3.8.c Stabil sürüm
Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.
17MB96 - MB91R3 - MB92R4 3.7.6.L
Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.
17MB91R3_MB92R4_MB96_FAZ3_V376n
Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.
17MB96_3.7.6.S
Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.
17MB97-98 güncelleme
[Gizli İçerik]
Teşekkürler usta çok sağolunselam,
ilk sayfada mb120 bölümündeki linke tıklayınız.
güncel klasörü içine giriniz.
carbon olan MB120 Carbon V2.45.29.1 sizinkidir.
Selam,Arkadaşlar bir el atında güncelleyelim. Vestel 42PF8231
S/N:6915709 200282
Selam,
Mb90 kart guncelleme si yoktur. Başka yerde bulsanız bile kesinlikle denemeyiniz.