merhabamerhaba
merhabamerhaba
v5 in linki kalkmıs yeniden ekleyebilirmisinizVESTEL-TOSHİBA-TELEFUNKEN-SEG-REGAL MB130 QUİ MENÜ
Herkese selam, Öncelilke yazılanları okumunazı tavsiye ederim. yazılım yüklemek her zaman risktir ve bu kullancının sorumluluğundadır. yazılım en altta paylaşılmıştır. Vestel yazılımında büyük değişime giderek Qui menü ile piyasaya sürülmeye başladı, Vestel ve kullanıcıları bu menüye toshibadan...tavsiyeforumu.comÖnemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
sayfa linkleri var v5 yazılımın linki olması gerekirkenHımm,buradan link ver bakayım ,silinen linkle
sorun yok çalışıyor beğen butonuna basınızv5 in linki kalkmıs yeniden ekleyebilirmisiniz
Siz ne yapmak istiyorsunuz?v5 in linki kalkmıs yeniden ekleyebilirmisiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sayfa linkleri var v5 yazılımın linki olması gerekirken
After all, the motherboard has 17MB130 or 17MB130S ?.
Thanks for help. I can't reflash firmware and I boutht new same mainboard (17MB130S). Unfortunatelly this new motherboard is from Toshiba. TV.If the STB LED flashes quickly, the software rewrites. Take your time. You can drink a beer.
Try another USB plug.
Seri numarası ekleyip, hangi yazılımı yüklediğinizi eklermisinizYazılımı attım suanki sorunum ekran açılıyor açılınca renkler değişiyor mavi siyah sari kırmızı gibi nasıl çözerim fisi cekip taktım duzelmedi
Sanırım 17mb130'lar ama iyi haberlerim var. Panelimle eşleşen yeni bir kart satın aldım ve hepsi çalışıyor.
Şimdi Alexa yazılım profili hex düzenleme üzerinden nasıl etkinleştirileceğini anlamaya ihtiyacım var.
Bunu son kez yaptım ve Alexa çalıştı ama ekranımda müşteri hizmetleriyle iletişim kurmamı söyleyen bir kilit vardı. Bu geçici kilidi atlamanın bir yolu var mı? Bu geçici bir kilit açma kodu isteyen şeffaf bir ekran.
Akıllı kumanda dene bakalım, veya toshiba kumanda da olabilir >Thanks for help. I can't reflash firmware and I boutht new same mainboard (17MB130S). Unfortunatelly this new motherboard is from Toshiba. TV.
Now my TV is working, but after I plug in to 230V tv started and switch to stand by. Remote not working.
I can't flashing software because TV reads sotware 20% and error (blue screen).
Sorry for my english.
Please help.
8192932 900011 seri no VESTELQUI_APV_V5.7.20.0 bunu yükledimSeri numarası ekleyip, hangi yazılımı yüklediğinizi eklermisiniz
Hocam acill dönüş bekliyorum sizden televizyonu açamaz oldukSeri numarası ekleyip, hangi yazılımı yüklediğinizi eklermisiniz
Öyle olmaz,indirdiğin dosyalardan mesela sarı içindeki "spi" klasörünü usbye kopyalayıp profile gibi tvye aktarmak gerekArkadaşlar 49'' uhl 650 mb 130 ana kart tv açılış logosu için boot logo.bin dosyasını yeni bir Profile dosyası açarak Profile dosyasına atarak flash bellek aktarıp tv ye bağlarsam logolu açılış olurmu tv de acaba