Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Konuyu beyenmen lazımdır kardeş konuyu beyen öğle dene .acilmıyor
Konuyu beyenmen lazımdır kardeş konuyu beyen öğle dene .acilmıyor
BENDEDE KAYBOLDU20.12.2019 itibariyle 17MB211 mainboardlı vetsel 7300fh tvmde tivibu desteği kalkmıştır. Bu programı geri getirebilmek için ne yapabilirim. Ana sürüm yüklesem geri gelir mi? Toshiba hariç bütün güncellemelerini yaptım ama program yok. :( fikriniz var mı?
Her hangi yanlış bir şey yapmadığımà eminimÇok Acil yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar benim televizyon yükseltmeye hazırlanıyor ekranında yarım saattir bekliyor ne yapmalıyım her hangi ilerleme yok acil cevaplarsanız çok sevinirim
Yarım saat sürmemesi gerekir,modeli neydi tvnin ?Çok Acil yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar benim televizyon yükseltmeye hazırlanıyor ekranında yarım saattir bekliyor ne yapmalıyım her hangi ilerleme yok acil cevaplarsanız çok sevinirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Her hangi yanlış bir şey yapmadığımà eminim
JVC 50VU73TYarım saat sürmemesi gerekir,modeli neydi tvnin ?
Tv düzeldimi yoksa sıkıntı devammı ediyor,devam ediyorsa aşağıdaki linke tvnin arkasndaki barkod fotosunu okunaklı olarak yayınlarsan sevgili F fikoloji veya TEKNOWEST tarafından full yazılım verilebilirJVC 50VU73T
driverları nasıl indirebilirim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mb140 yazılım lazım indirebilmeniz için yazıyı beğenmemiş gerekiyor diyor. Nereden beğeneceğimi bulamadım
Teşekkür ederim. Size bir soru daha soracağım.Benim tv'me regal yazısı geliyor sonra ışık yanıp sönmeye başlıyor sonrasında tv başlamadan stand by moduna geçiyor. Biraz araştırma yapıp kök yazılım yapmam gerektiğini düşündüm. Ben bu yazılımı forumdan indirip flash belleği fat32 olarak biçimlendirip içine attım. Aynı kök yazılım uygulamalarını gerçekleştirdim. fiş takılı değilken ok tuşuna basarak fişi taktım ışık hızlı hızlı yanıp sönmeye başladı ok tuşunu bıraktım. Birkaç dakika içinde ışığın sabitlenip tv nin açılması gerekiyordu fakat ışık sürekli yanıp sönüyor yükleme bir türlü sona ermiyor. Ne yapmam gerekir cevaplarsanız sevinirim.
tv sn 8024824 800593 ilginiz için şimdiden teşekkürler..
bir çözüm bulabildinmi bendede aynı sorun var yardım edecek birileri varmı20.12.2019 itibariyle 17MB211 mainboardlı vetsel 7300fh tvmde tivibu desteği kalkmıştır. Bu programı geri getirebilmek için ne yapabilirim. Ana sürüm yüklesem geri gelir mi? Toshiba hariç bütün güncellemelerini yaptım ama program yok. :( fikriniz var mı?