Diğer yazdığınız konuda arkadaş açıklamıştır. Televizyona modlama yapmanız gerekiyor. Cihazdan profil dosyalarınızı alıp oynamanız lazımellerinize saglık....ben cekirdek yazılımı yükledim benim tv vestel smart....MB98 youtube falan acılıyor fakat netflix yok yardimci olabilirmisiniz
Selam,iyi günler benim televizyonum seg marka ve mb82s anakart var sitenizden indirdiğim iki tane güncel yazılımı yükleyemedim çünkü ne zaman yüklemeye calıssam sw_upragede diye bir onay bölümü çıkıyor onaylıyorum tekrar kanal sayfasına dönüyor. televizyon kapalı iken ok tuşuna bakarak yaptım yine aynı normal sekilde acılıyor.Usb bozuktur diye baska usblerde denedim yine olmuyor lütfen yardım edebilir misiniz. versiyon 066a diyor
Günaydın ,F fikoloji, izlediğim kanal azeri kanalı o otizm yazısıda haberi önceden geçmiş ama yazı kalmış o sırada öyle bir haber bandı dönmüyor, tv yi hemen açıncada olmuyor 15-30 dakka sonra sanırım serverlara takılı eski tüplü siyah beyaz monitörde iz kalması gibi duruyor en alttada bar gibi siyah çubuk şeklinde iz var tv logosu varken ışık süzmesini sorun etmiyorum köşedeki.
Dediğim gibi panel kaynaklıF fikoloji, akşam deneyicem o kalan iz değişmiyor tv kapanana kadar aynı gölge oluyor farklı farklı değil yani.
Rahatsız edene kadar devam ?F fikoloji, panel bozukmu yani daha kötü olurmu tvmi bakıyım kendime teşekkürler.
Onu yaptım olmuyorSelam,
Full yazılım talimatı ile yükle yapınız, yani fişi çekip ok tuşuna basarak