Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

T Çevrimdışı

tombilibu

Yeni Üye
1 Kas 2019
5
54
Arkadaslar, asagidaki modeli yazili olan vestel led tv var. arada bir kendi kendine reset atmaya basladi. MB100 yazan update isimi gorur mu? baska dikkat etmem gereken bir sey var mi? tesekkurler.
EeJS4y.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Arkadaslar, asagidaki modeli yazili olan vestel led tv var. arada bir kendi kendine reset atmaya basladi. MB100 yazan update isimi gorur mu? baska dikkat etmem gereken bir sey var mi? tesekkurler.
EeJS4y.jpg
Selam güncel surumdesiniz, mb100 için en stabil olan versiyon;. 17MB100_34.25Dir. Eğer yazılımsal ise çözüm olabilir. Donanım kaynaklı ise neyi yüklerseniz yükleyin reset atmaya devam eder. Hangi sıklıkla, ne şekilde yapıyor reset atmayı?
İnternete bağlı mi?
Kablosuz mu ?
Modem yakın mı?

F Çevrimdışı

furki

Yeni Üye
2 Kas 2019
1
46
:)
pardon siz kanal yükleme değil yazılım yüklemeyei beğenmişsiniz. yukarıda paylaştığım linkten işlem sağlayabilirsiniz. konular bana iat olunca beğeni yaptığınızda bildirim geliyor ya ben kanal yükleme resimli anlatım ile yazılım yükleme resimli anlatım bildirimini karıştırdım.
:)
pardon siz kanal yükleme değil yazılım yüklemeyei beğenmişsiniz. yukarıda paylaştığım linkten işlem sağlayabilirsiniz. konular bana iat olunca beğeni yaptığınızda bildirim geliyor ya ben kanal yükleme resimli anlatım ile yazılım yükleme resimli anlatım bildirimini karıştırdım.
tşkler

T Çevrimdışı

tombilibu

Yeni Üye
1 Kas 2019
5
54
Selam güncel surumdesiniz, mb100 için en stabil olan versiyon;. 17MB100_34.25Dir. Eğer yazılımsal ise çözüm olabilir. Donanım kaynaklı ise neyi yüklerseniz yükleyin reset atmaya devam eder. Hangi sıklıkla, ne şekilde yapıyor reset atmayı?
İnternete bağlı mi?
Kablosuz mu ?
Modem yakın mı?
hocam gun icinde 3-4 kez yapiyor. evet internete bagli ve modem altinda:-)
hemen internet baglantisini kesiyorum.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
hocam gun icinde 3-4 kez yapiyor. evet internete bagli ve modem altinda:-)
hemen internet baglantisini kesiyorum.
bu tür arızalarda bi kaç yöntem ile işlem sağlanabilir. internet kaynaklı olup olmadığını çözelim önce, dediğin gibi interneti kes, eğer sorun düzelirse kablolu dene (tabi garanti devam etmiyor ise, garanti varsa servisten destek alınabilir) kablolu takınca kablosuzu devre dışı bırakıp test et.
sorun devam ederse verdiğim yazılımı dene stabil sürümdür.
sorun devam ederse ara kablo kullanıyorsanız başka girişe veya başka ara kablo kullanınız.

G Çevrimdışı

gnyaga

Yeni Üye
3 Kas 2019
18
41
Selam mb120 anakartlı 55ub9650 vestel tv ye android telefonum ile ekran paylaşımı yapıyorum fakat görüntü çok bulanık ve 2 saniye geçikme var. Aynı yöntemi lg marka televizyon da denediğimde gayet sitabil çalışıyor tv de ki yazılım sürümü: 2.29.11.0 güncelleme yaparsam sorun çözülür mü?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Selam mb120 anakartlı 55ub9650 vestel tv ye android telefonum ile ekran paylaşımı yapıyorum fakat görüntü çok bulanık ve 2 saniye geçikme var. Aynı yöntemi lg marka televizyon da denediğimde gayet sitabil çalışıyor tv de ki yazılım sürümü: 2.29.11.0 güncelleme yaparsam sorun çözülür mü?
Mükerrer yazdır. Diğer başlıkta cevap verdim

A Çevrimdışı

arda50

Yeni Üye
2 Kas 2019
15
44

17 MB 140 anakartlı ürünlerin sahada yerini almasına paralel olarak 1-2 gün içerisinde 17MB140 anakart için gerekli yazılımı ilk ve tek olarak bu forumda paylaşıma açmış olacağım. (Download/Upload çok zamanımı alıyor, daha acil ihtiyacı olan özelden ulaşabilir)

IMG_20191102_153520.jpg

17mb140 full yazılım nerden bulurum acil yardım lazım

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
IMG_20191102_153520.jpg

17mb140 full yazılım nerden bulurum acil yardım lazım
Titanyum olanı deneyiniz

Geri
Üst Alt