Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba hocam ben MB211 0.69.4.0 Titanium yüklemeye çalıştım indiriliyor diye yazı geldi ekrana %94 beklei uzun bir süre gerisi devam etmiyor ne yapmam gerekiyor. İyi yayınlar.
Menü 4725 yapıp options içinde factory reset var ona basıp televizyonu sifirliayip yeniden kurunuz ardından yeniden güncellemeyi deneyiniz mb211 de ilk guncellemede bunu yapıyor ?

T Çevrimdışı

Thracian

Yeni Üye
29 Eyl 2019
6
37
Arkadaşlar Merhaba.

Bu gün televizyonumda vakit geçirirken standart güncelleme yapmak istedim. Ama güncel olduğu uyarısı verdi. Özelliklerinin yeterli olmaması sebebiyle internet üzerinden arama yaptığımda daha güncel sürümleri olduğunu burada gördüm. Sanırım bunun için USB üzerinden güncelleme yapmam gerekiyor.

Televizyon günceleme konusunu ilk kez deneyeceğim ve bu işlemdeki tüm riskleri kabul ediyorum.

Televizyonuma gelecek olursak Hi-Level marka ve 'Menü 4725' yaparak 'SERVICE MENU (Raphael)(V.2.36.3.0)(SVN: 223854) (/0009df/6818.dcf) (MB120) (1.5GB)

Bunun için en uygun '17MB120 V2.45.29.1' midir ? Mesela kimi versiyonların yanında - Netflix var. Bu sürüm içinde varım ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Arkadaşlar Merhaba.

Bu gün televizyonumda vakit geçirirken standart güncelleme yapmak istedim. Ama güncel olduğu uyarısı verdi. Özelliklerinin yeterli olmaması sebebiyle internet üzerinden arama yaptığımda daha güncel sürümleri olduğunu burada gördüm. Sanırım bunun için USB üzerinden güncelleme yapmam gerekiyor.

Televizyon günceleme konusunu ilk kez deneyeceğim ve bu işlemdeki tüm riskleri kabul ediyorum.

Televizyonuma gelecek olursak Hi-Level marka ve 'Menü 4725' yaparak 'SERVICE MENU (Raphael)(V.2.36.3.0)(SVN: 223854) (/0009df/6818.dcf) (MB120) (1.5GB)

Bunun için en uygun '17MB120 V2.45.29.1' midir ? Mesela kimi versiyonların yanında - Netflix var. Bu sürüm içinde varım ?
Sizinki titanyum menü olandır. Yani 2.45.12 dir. 2.45.29.1 Vestel menüsü içindir. Uyar mı diye sorarsan uyuyor.
Eğer mevcut yazılımınızda netfilx varsa sorun olmayacaktır. Eğer yoksa güncelleyebilir, olmaz ise tekrardan netfilx li menüyü deneyebilirsiniz.
Attığım linkte ki yükleme anlatım talimatını birebir denerseniz sorun olmayacaktır

F Çevrimdışı

fahri0784

Yeni Üye
29 Eyl 2019
1
40
WhatsApp-Image-2019-09-29-at-18.56.08.jpg

rica etsem bu cihazın yazılımını gönderebilirmisiniz ekranda vestel yazısı çıkıyor arka ışıklar var ama açılmıyor

A Çevrimdışı

AYSAT01

Yeni Üye
2 Eki 2019
5
38
arkadaşlar merhaba. 17MB140 FULL yazılıma ihtiyacım var. forum aramalarında bulamadım. Biraz acemilik var tabi. Şimdiden teşekkürler..

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
arkadaşlar merhaba. 17MB140 FULL yazılıma ihtiyacım var. forum aramalarında bulamadım. Biraz acemilik var tabi. Şimdiden teşekkürler..
full yazılımı için ful yazılım talep konusunda tv seri numarası paylaşarak talepte bulunabilirsiniz.
mb140 ait 1 tane değil onlarca yazılım var seri numarasına göre paylaşım yapıyoruz

T Çevrimdışı

Thracian

Yeni Üye
29 Eyl 2019
6
37
Sizinki titanyum menü olandır. Yani 2.45.12 dir. 2.45.29.1 Vestel menüsü içindir. Uyar mı diye sorarsan uyuyor.
Eğer mevcut yazılımınızda netfilx varsa sorun olmayacaktır. Eğer yoksa güncelleyebilir, olmaz ise tekrardan netfilx li menüyü deneyebilirsiniz.
Attığım linkte ki yükleme anlatım talimatını birebir denerseniz sorun olmayacaktır
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Yanlış hatırlamıyorsam TV ilk aldığımda netflix vardı, fakat daha sonra smart tv menüsünde çökme tarzında bir durum oldu ve netflix ve bir kaç uygulama gitti. 1 yıldır da bu şekilde sadece youtube u aktif şekilde kullanarak tv kullanmaya devam ettik.

Ve bir arada SSIP TV de çökme oldu. IPTV üzerinden yayın olarak gelen kanallarda ses var görüntü yok. Ama bir dosyadan gelen yayında seste ve görüntüde sıkıntı yok. ( örnek vermem gerekirse Kanal D yayınında ses var görüntü yok. ama behzat ç nin eski bölümlerini izleyebiliyorum.)

2.45.12 ye güncellemesine gelirsek Netflix eklenmedi. Ama SmartTV kısmı çok akıcı ve hızlı oldu. Eski kasma, donma vs gibi şeyler çözülmüş. Beni oldukça mutlu etti.

Şimdi daha eski ama Netflix li bir dosya yükleyip deneyeceğim.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Geri
Üst Alt