O zaman full deneriz müsait zamanda ?Doğru dedikleriniz gibi yatım Kurcalamayacağım lakin giderek internete girmiyor. Ancak yeniden ilk kurulum yaparsam internete bir süre girebiliyorum. Saygılar
Daha önce modlama vs yaptınız mı
O zaman full deneriz müsait zamanda ?Doğru dedikleriniz gibi yatım Kurcalamayacağım lakin giderek internete girmiyor. Ancak yeniden ilk kurulum yaparsam internete bir süre girebiliyorum. Saygılar
Bellek dolana kadar girilir,ilk kurulumda boşalır bellek ,bu yüzden rahatça gezilirDoğru dedikleriniz gibi yatım Kurcalamayacağım lakin giderek internete girmiyor. Ancak yeniden ilk kurulum yaparsam internete bir süre girebiliyorum. Saygılar
O zaman full deneriz müsait zamanda ?
Daha önce modlama vs yaptınız mı
Değerli ve bilgilenedirici açıklamanız için teşekürler saygılaarımla.Bellek dolana kadar girilir,ilk kurulumda boşalır bellek ,bu yüzden rahatça gezilir
Ben teşekkür ederim ,önceden herhangi bir profil dosyası yüklendimi bu tvye,yüklendiyse nereden alındı ve yüklendi ,çünkü normalde tv "Menü + 1505" ile kendi yazılımını yüklemesi gerekiyor,bu arada renk ayarllarını da merak ettim,ekran menüsünden ayarlarla alakalı foto yüklersen sevinirim,hatta aynı menüdeki "gelişmiş ayarlar" kısmındanda foto alırsan iyi olurMerhaba. Mod kavramına aşinaysam da TV modlama konusunda formda baktım. Kanal listesi alıp kanal listesi yüklemeden full ve güncel yazılım programları atmayı içeriyor. Daha önce sanırım önerdiğiniz 1.34.25 ve arkasında 2.7.0.0 ve en son da 2.15.14 ü ardışık ara ile deneme bakışları yaparak attım. On ay kadar ve hala 2.15.14. kullandım. TV kendi kendisine açılıp kapandığı için bunları yapmıştım. Ama çare olmadı.
Birde TV ışıklı göstermiyor. Şimdiki yazılım atma amacımda buydu. Ekran ayarlarında gerektiği kadar da dinamik yapınca anormal bir parlaklık gözümü alıyor. Güneş gözlüğü ile bakıyorum. Aksi halde bulanık buğulu bir şey gösteriyor. Alalıdan beri bu böyle.
Şansıma mı nedir berbat bulanık gözleri köreden, gözleri yoran bir görüntü var. Netlik oluşmuyor. Bu nedenle son güncellemeyi yüklemek isterken TV'nin yüklemediğini fark ettim.
Ful yükleme öneriniz için memnun olurum, Sizce müsait zamanda. Çok teşekkürler ve saygılar
Değerli ve bilgilenedirici açıklamanız için teşekürler saygılaarımla.
Ben teşekkür ederim ,önceden herhangi bir profil dosyası yüklendimi bu tvye,yüklendiyse nereden alındı ve yüklendi ,çünkü normalde tv "Menü + 1505" ile kendi yazılımını yüklemesi gerekiyor,bu arada renk ayarllarını da merak ettim,ekran menüsünden ayarlarla alakalı foto yüklersen sevinirim,hatta aynı menüdeki "gelişmiş ayarlar" kısmındanda foto alırsan iyi olur
Merhaba. Mod kavramına aşinaysam da TV modlama konusunda formda baktım. Kanal listesi alıp kanal listesi yüklemeden full ve güncel yazılım programları atmayı içeriyor. Daha önce sanırım önerdiğiniz 1.34.25 ve arkasında 2.7.0.0 ve en son da 2.15.14 ü ardışık ara ile deneme bakışları yaparak attım. On ay kadar ve hala 2.15.14. kullandım. TV kendi kendisine açılıp kapandığı için bunları yapmıştım. Ama çare olmadı.
Birde TV ışıklı göstermiyor. Şimdiki yazılım atma amacımda buydu. Ekran ayarlarında gerektiği kadar da dinamik yapınca anormal bir parlaklık gözümü alıyor. Güneş gözlüğü ile bakıyorum. Aksi halde bulanık buğulu bir şey gösteriyor. Alalıdan beri bu böyle.
Şansıma mı nedir berbat bulanık gözleri köreden, gözleri yoran bir görüntü var. Netlik oluşmuyor. Bu nedenle son güncellemeyi yüklemek isterken TV'nin yüklemediğini fark ettim.
Ful yükleme öneriniz için memnun olurum, Sizce müsait zamanda. Çok teşekkürler ve saygılar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Değerli ve bilgilenedirici açıklamanız için teşekürler saygılaarımla.
Yüklendiğine çok sevindim,bende yüklenme olmayınca farklı profil dosyasımı yüklendi acaba diye tereddütte kalmıştım,bu yüzden de sormuştumDeğerli Fikoloji bu verdiğiniz yazılım hiç bir araz vermeden, sorunsuz TV yüklemesi yaptı. Bir önce verilen yüklenememişti. Çok çok teşekkür ederim. Onca marka modeli için her birine bir yazılım koşuşturması yapmak hem gıpta edilesi bir şey hem de sanırım dimağı en taze tutmanın yolu bu tür işlerleşişle aktif olmaktan geçiyor. Oysa ben basit sözcükleri akılda tutmakta zorlanıyorum.
Üzerindeki bu rönesans yazılımı dursun mu? yoksa 1.34. 25.0 güncellemeyi yükleyeyim mi? veya forumdaki son güncelleme olan 2.15.25.0 kullanayım mı? Öneriniz nedir. Şu anda verilen ful yazılımla çalışıyor. Gerçekten teşekür ve muhabbetlerimle.
Merhaba ustam. Vestel 24inc tvde 17mb140 kullanilmis. Arizasi vestel yazisi geliyor sonra gidiyor ama arka isiklar yanmaya devam ediyor. Ayni zamanda stnby isigi da yanip sonuyor. Bu islem 10sn suruyor. 10saniye sonra kendiliginden kapanio tekrar acikiyor. Yazilimi paylasirmisinizfull:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleme anlatım için Tıklayınız
Bu arada kontrast , aydınlık ,keskinlik ve renk ayarları bana çok yüksek geldi,özellikle keskinliği yüksek tutarsan SD yayınlarda parlamalar-beyaz alanlarda parlaklıklar fazla oluşur,ben genelde bu ayarı en kötü SD kanalda ayarlayıp bırakıyorum, bizim için 15-16 arası mükemmel oluyor,her 3 tvde de böyle ayarladım ,tabii buna özellikle "kontrast" ayarını da ekliyeyim