yokoono
TFC Team
- 20 Mar 2019
- 2,618
- 73
Google translate:Merhaba uygun sürüm bumudur acaba ? (17MB96 - MB91R3 - MB92R4 3.7.6.L ) Bumu yoksa ( 17MB91R3_MB92R4_MB96_FAZ3_V376n) bumu
Bir sorunu mu var?
Google translate:Merhaba uygun sürüm bumudur acaba ? (17MB96 - MB91R3 - MB92R4 3.7.6.L ) Bumu yoksa ( 17MB91R3_MB92R4_MB96_FAZ3_V376n) bumu
Hayır yok, güncelledim.Google translate:
Bir sorunu mu var?
Google translate:Hayır yok, güncelledim.
I tried, but after release OK key , power led blink red/green, TV is rebooting all time and blinking red/green.1. Press and hold the OK button on the remote control and insert the TV into the socket.
2. Release the OK key after approx. 10-20 sec. or when the light stb. blinks fast.
3. Wait until the TV starts with the image or reboots or the stb LED stops flashing. Be sure to drink a beer until it resets.
I'm beginning to think it's going to go with just the flash rewrite with the bin hereI tried, but after release OK key , power led blink red/green, TV is rebooting all time and blinking red/green.
Hayır bilmiyorum. Ne gibi yenilikler getirdi ?Google translate:
Yeni bir yazılımın getirdiği yenilikleri biliyor musunuz?
Rezerve
Adem Bey merhaba; Öncelikler bilgi paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürler, şu an bende vestel 48FB7500 model kodlu ürün var MB97 anakartına sahip. Bu modellerde anakart PVR'ı destekliyor mu bilginiz var mıdır acaba? SWProfile.BIN Patcher ile düzenleme ile PVR'ı aktif edebileceğimi öğrendim fakat TV desteklemiyorsa sorun çıkarabilir şeklinde yazmışlar. konu hakkında cevabını bekliyor olacağım. Her şey için şimdiden teşekkürler.
Zaxyl96 kardeşim selamlar;
Buradaki yazılımlar sadece çekirdek yazılımdır. Sizin sorduğunuz 2.40.6.0 da dahil ?
So i need programmer?I'm beginning to think it's going to go with just the flash rewrite with the bin here
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Unfortunately yes. A CH341 is very good and very cheap. With a rewrite clamp without removing the memory on the motherboard.So i need programmer?
Adem Bey merhaba; Öncelikler bilgi paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürler, şu an bende vestel 48FB7500 model kodlu ürün var MB97 anakartına sahip. Bu modellerde anakart PVR'ı destekliyor mu bilginiz var mıdır acaba? SWProfile.BIN Patcher ile düzenleme ile PVR'ı aktif edebileceğimi öğrendim fakat TV desteklemiyorsa sorun çıkarabilir şeklinde yazmışlar. konu hakkında cevabını bekliyor olacağım. Her şey için şimdiden teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Be sure to drink a beer until it resets.