şimdi ekran ters çıkması düzelir ama uydu düzelmez başka yazılımalrı da denegünaydın hocam ,
Bağlantıdaki yazılım çalıştı ancak görüntü ters, uydu vs. ayarları yok ve logo finnux çıktı. Düzeltilebilirmi. Teşekürler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Öncelikle merhaba,televizyonum için araştırma yaparken Youtube videonuzu seyredip buraya geldim,elinize emeğinize sağlık.Paylaşımlarınızın devam etmesi dileğiyle
şimdi ekran ters çıkması düzelir ama uydu düzelmez başka yazılımalrı da dene
olma ihtimalide var normal mb82 olma ihtimalide var. anladığım kadarı ile mb 82s bulunuyoır sizde.tamam hocam. Başka bir yazımda görüntü düzeldi ancak uydu ve karasal yayın ayarları gözükmüyor. Servis menüsünde de yok. Kart arızalı olabilirmi?
Anladım. Linktekilerin hepsini denedimolma ihtimalide var normal mb82 olma ihtimalide var. anladığım kadarı ile mb 82s bulunuyoır sizde.
mb82s yazılımlarını deneyiniz
gerekiyor
Bu işlem dediğin,çekirdek yazılım ise ,cevap "hayır",çekirdek yazılım öyle yüklenmez,usb tv tak,menü+1505 tuşla gelen sorguya "evet" tıkla.
Bu konu çekirdek yazılım konusu olduğundan ben direkt çekirdek için yazdım,o zaman ful yazılım olmalı ve kumanda ile yüklenmeli,ayrıca beni sanırım teknovest ile karıştırdın,çünkü ben yazılım vermiyorum ?Bana attığınız kurtarma yazılımı için demiştim ben hocam tv ekranı hiç açılmıyor sadece fişi takınca power ışığı yanıyor sönüyo başka Bi tepki vermiyor tv
Onun için full yazılım lazım galiba demiştim ben
tepki nedirBu içeriği görebilmek için bu yazıya tepki vermeniz gerekiyor.
bbvermeniz
Yorum yaptınız artık düzelmiştir ? bı de ilk sayfadaki yazıyı beğenin. Ayrıca sizinki smart mi değil mi ?Merhabalar
17mb130 3.19.20.0 yazılımı yüklemek istiyorum fakat "Bu içeriği görebilmek için bu yazıya tepki vermeniz gerekiyor." olayını çözemedim. başka bir link var mıdır? ya da bu gizli içerik nasıl görünür hale gelir bilgi verebilir misiniz rica etsem..
yazıyı beğenince içerik görüntülendi, çok teşekkür ederim. benim cihaz 40ub6300 smart değil..Yorum yaptınız artık düzelmiştir ? bı de ilk sayfadaki yazıyı beğenin. Ayrıca sizinki smart mi değil mi ?