çok teşekkürler ustamO oztan, anakart mb70 donanım olarak eski kalıyor android box tavsiye olur forum da konular mevcut.
selam güncelleme yazılımınız :
sanırım bu resimler ustam
Hangisini kullanmam gerekiyor. 3 tane güncelleme varMB100-054 yazılım üstteki yazılım ile güncelleyeceğim
Bu konuyla ilgili yardımcı olan ekibe teşekkür ederim. Açıkcası bu kadar ilgi alaka beklemiyordum. Sorunu hızlıca çözebildim. Hepinize kolaylıklar dilerim.selam,
full yazılımınız :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
güncelleme çekirdek yazılımınız:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleme anlatım: Tıklayınız
önce full yükleyiniz, sonra güncelleme yapınız.
Yukarıdaki ilk yazılımın MB100 olup olmadığı belli değil ayrıca alttaki güncelleme MB96 olarak çıkıyor.Bu konuyla ilgili yardımcı olan ekibe teşekkür ederim. Açıkcası bu kadar ilgi alaka beklemiyordum. Sorunu hızlıca çözebildim. Hepinize kolaylıklar dilerim.
Aman dikkat yanlış birşey yapmayın. ilgili linkler benim cihazım içindi. Yanlış alıntı yaptığınızı varsayıyorum.Yukarıdaki ilk yazılımın MB100 olup olmadığı belli değil ayrıca alttaki güncelleme MB96 olarak çıkıyor.
Bu yazılımların MB100 için olduğundan emin misiniz
siz ne istemiştiniz ?Yukarıdaki ilk yazılımın MB100 olup olmadığı belli değil ayrıca alttaki güncelleme MB96 olarak çıkıyor.
Bu yazılımların MB100 için olduğundan emin misiniz
siz ne istemiştiniz ?
sizin için 2.15.14 uygundur.
Bu smart tv nin core güncellemesini mi yapmalıyım. Teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
MB100 Core update 2.15.14 ü indirdim
selam,
fikoloji üstadım benim kayınvalidenin SEG 39 inç tv fişe takıyorsun SEG yazısı çıkıyor yazı kapanıyor fakat kumanda işlevini yerine getiremiyor tv nin arkasında ki etiketi gönderebiliyorum çünki tv açılmıyor yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler üstadım
selam,
öncelikle geçmiş olsun
cihazınız revizyonludur. yazılımı direk bulamıyoruz. ama gördüğüm kadarı ile mb82 şase, mb 82 için olan kurtarma yazılımını deneyelim olmassa biraz daha kafa yoralım.
kurtarma yazılımı :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleme anlatım : https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-yazilim-yukleme-resimli-anlatim.2744/
kurtarma yazılımı ile full yazılım yükleme talimatı aynıdır.