Hayırlı geceler hocam dediğiniz gibi saati manuel gmt +03:00 yaptım durum aynı yine resetleme yapıyor bugün verdiğiniz yazılımı yükledim 3,,4 kez kanal değişip denedim resetleme yapmadı galiba düzeldi size ve fikoloji hoca ya da çok teşekkür ederim yardımlarınız için sağolun varolunlink teki core yazılımını yüklermisiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleme talimatı linki
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-yazilim-yukleme-resimli-anlatim.2744/#post-60907
merhaba +4 yapıp denermisiniz bakü saat dilimine göreHayırlı geceler hocam dediğiniz gibi saati manuel gmt +03:00 yaptım durum aynı yine resetleme yapıyor bugün verdiğiniz yazılımı yükledim 3,,4 kez kanal değişip denedim resetleme yapmadı galiba düzeldi size ve fikoloji hoca ya da çok teşekkür ederim yardımlarınız için sağolun varolun
Saat farkıyla alakası olduğunu sanmıyorum,biz 9090 kartta çok çektik sevgili teknovest,TRsattan astraya geçişte hadiiiiiiii,hatta hanım bana "sonunda tv yi salaklaştırdın "derdi hep,ama birtek astra geçişte yapıyordu,mesela azersatta,7 derecede yapmıyordu-bizde merkezi 4 çanak var,7,19,42,46 derece.-bu sorunu çözmüş görünüyorum çünkü 1 haftadır banamısın demedi,reset meset kalmadı,şimdilik süper,iyice emin olayım yayınlarım buradamerhaba +4 yapıp denermisiniz bakü saat dilimine göre
Hocam yazılım yükleyince sorun çözüldü galiba türksattayken 3,,,4 kez idman tv ve cbcsport A geçiş yaptım resetleme yapmadı yazılımdan önce sürekli resetleme yapıyor du inşallah düzelmiştir çok teşekkür ederim yardımlarınız içinmerhaba +4 yapıp denermisiniz bakü saat dilimine göre
Kardeş sendeki televizyon hangi modelSaat farkıyla alakası olduğunu sanmıyorum,biz 9090 kartta çok çektik sevgili teknovest,TRsattan astraya geçişte hadiiiiiiii,hatta hanım bana "sonunda tv yi salaklaştırdın "derdi hep,ama birtek astra geçişte yapıyordu,mesela azersatta,7 derecede yapmıyordu-bizde merkezi 4 çanak var,7,19,42,46 derece.-bu sorunu çözmüş görünüyorum çünkü 1 haftadır banamısın demedi,reset meset kalmadı,şimdilik süper,iyice emin olayım yayınlarım burada
orjinal yazılım olduğu için sorun olmayacaktırHocam verdiğiniz yazılımı yükledim 2 yıl daha garanti süremiz var bu yazılım garantiyi etkilermi yazılım attık diye cihaz garanti dışı kalmaz heralde değilmi
Çok teşekkürler hocam size zahmet vestel panel bilgi hattı isimli konudaki 1, 571 nolu mesajı incelermisiniz tv alacam kararsız kaldım yardımınıza ihtiyacım varorjinal yazılım olduğu için sorun olmayacaktır
ne yazıkki bir çok tv olduğu için işim yoğun bakamıyorumÇok teşekkürler hocam size zahmet vestel panel bilgi hattı isimli konudaki 1, 571 nolu mesajı incelermisiniz tv alamadan kararsız kaldım
haklısınız hocam sizin işinizde zor eski tvyi iptal ettim yeni tv alacam diye yenidede panel sıkıntısı kararsız kaldım tv izleyemez oldum bu aralarne yazıkki bir çok tv olduğu için işim yoğun bakamıyorum
Benim tv epey eski,47PF9090,çiftte ekran,3D,Wifi ...Emre78' Alıntı:Kardeş sendeki televizyon hangi model
1- VESTEL MB82 (RECOVERY) -MB9X-MB100-MB110-MB120-MB130 Core SoftwareCvp: VESTEL MB82 (RECOVERY) -MB9X-MB100-MB110-MB120-MB130 Core Software Topic
Both topics are open for :arrow:
tk you