bende 49ub9300 modelden rahatlıkla izliyorum..Ben sorunu çözdüm..
ss iptv ve ottplayer 2 ile iptv izliyorum...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben sorunu çözdüm..
ss iptv ve ottplayer 2 ile iptv izliyorum...
Kanal gücellemesi otomatik oluyor...
bu yazılımı denermisinMerhaba,
Tv'me menuden çekirdek yazılım güncellemesi yapmaya calısırken televizyon kapandı birdaha açılmadı. Forumdan bulduğum ve tv'me uygun olduğunu anladığım yazılımı flasdisk ile anlatıldığı gibi fişi çekerek ve ok tuşuna basıp açarak yapıyorum. Standby ışığı sabit yanıyor. Ne yapmamı önerirsiniz?
merhababende 49ub9300 modelden rahatlıkla izliyorum..
m3u listeyi ottplayer sitesine yükledikten sonra vestel ottplayer2 de liste yenilendikçe değişiyormu yani. ben denedim güncellemedi.. 1gün aralıklarla güncelle seçeneğini işaretledim.m3u listeyi indirdiğim link adresini yazdım doğrumu yapmışım acaba bilgi verebilirmisiniz.. zira ottplayer.ess siteden zaman zaman m3u listeyi kendim değiştiriyorum. ikinci olarak ssıptv de güncelleme bölümü yok biliyorum.var dediğiniz için bi araştırayım.iyi geceler.
Teşekkür ederim paylaştığınız yazılımı denedim. yine standby ışığı sabit. Deneyebileceğim farklı bir şey var mı acaba? tesekkurler.bu yazılımı denermisin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
https://tavsiyeforumu.com/konu/yazilim-yukleme-resimli-anlatim.2744/#post-56987 yazılımı linkteki gibi talimatlar göre uygulayıp yüklediyseniz ve hala çalışmıyorsa servisten destek almalısınız.Teşekkür ederim paylaştığınız yazılımı denedim. yine standby ışığı sabit. Deneyebileceğim farklı bir şey var mı acaba? tesekkurler.
https://tavsiyeforumu.com/konu/yazilim-yukleme-resimli-anlatim.2744/#post-56987 yazılımı linkteki gibi talimatlar göre uygulayıp yüklediyseniz ve hala çalışmıyorsa servisten destek almalısınız.
istersen o yazılımı tekrar dene,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.olmazsa birkere de bunu dene
teknovest
Anakartta sorun olabilir.Yükleyemiyorum aslında. StandBy ışığı yanıp sönmedi bir türlü. ok tuşuna basılıyken fişi takıyorum uzun süre basılı tutup bekliyorum standby hep sabit yanıyor.
Menü 4725 yapıp resmini ekleyin, ayrıca barkod resmini paylaşınabi mb95 üst sürümü var mı