Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Güzel günlerde kullanın azizimteşekkürler Ado hocam tv mi 3.62.7.0 dan 3.62.13.0 çekirdek yazılımına yükselttim sayenizde.. Emeğinize sağlık
Güzel günlerde kullanın azizimteşekkürler Ado hocam tv mi 3.62.7.0 dan 3.62.13.0 çekirdek yazılımına yükselttim sayenizde.. Emeğinize sağlık
İhtiyaç devam ediyor mu?Merhaba Sayın Ado,
Kullandığım mevcut LCD tv ekranında bulunan çatlağın ilerlemesi sayesinde karalara büründü.
Yeni bir LED tv alma zarureti doğdu.
Bütçeme uygun 4k tvlere baktığımda vestel ve philips karşıma çıkıyor. 8400 serisini 2350-2500 tl civarında bulabiliyorum an itibarıyla.
Benim için 100mhz olması kolay güncellenmesi wi-fi olması ve usb den mümkün olduğunca çok video formatını oynatması önemli. 48/49 inç düşünüyorum.
Market kampanyasına denk gelir miyim bilemiyorum ama yönümüz şimdilik 4k 8400 48/49 inç vestelden yana. 2017/2018 üretim olsun olmuşken.
tv yi yakından izleyeceğiz.
Bu tercihler dahilinde tavsiyeleriniz olursa sevinirim.Teşekkürler.
Son durum nedir kardeşim?Ado hocam desteğinizi bekliyorum SN : 8053926 800133
Çekirdek yazılım başlığı altında MB82 KURTARMA yazılımını yükleyebilirsinizMesaj otomatik olarak birleştirildi:
MERHABA
HAYIRLI BAYRAMLAR .
SEG MARKA MB82 YAZILIMLI BİR LCD TV VAR MENU+1505 İLE YAZILIM GÜNCELLEME SONUCU TV AÇILMIYOR. AÇILIRKEN KUMANDA IŞIĞI YANIP SÖNÜYOR AÇILINCA EKRAN SİYAH (KARANLIKTA BELLİ OLUYOR ) KUMANDA IŞIĞI YANMIYOR KUMANDAYA BASINCADA IŞIK YANMIYOR . DÜZELTECEK YAZILIM LAZIM . MÜMKÜNSE eyavuz@kanald.com.tr MAİL ADRESİME ATMANIZI RİCA EDİYORUM. YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER .
Eğer imkan var ise seri veya kod paylaşabilirseniz %100 net bilgi verebilirim9300 incelemenizi izledim 9300-9400 modellerinden birini almaya yönelik fikrim değişti. Bu modellerin hepsi mb130 kart ve Samsung va panel mi? Karışık mı, seçerek mi almalıyız?
Ado hocam tv artık tamamen açılmıyor, bir destek verebilir misin?Selamlar,
tv de wifi özelliği kendi kendine deaktif duruma düşüyor ve amazon fire tv taktığımda cihaz tv de çalışmıyor. Full güncelleme bu iki durumu çözer mi ?
televizyonum Techwood SN:9708455 500001
Tv açıldı herşey yolunda 3.62.13.0 yazılımıda yükledim.Son durum nedir kardeşim?
Mümkünse tv hakkındaki fix bilgileride paylaşabilirmisiniz size zahmetTv açıldı herşey yolunda 3.62.13.0 yazılımıda yükledim.
Evet henüz uygun fiyatlı bir şey düşüremedim.İhtiyaç devam ediyor mu?
Bu TV revizyon azizim. Bunun yazılımı ile ilgili destek olamıyorum maalesefAdo hocam tv artık tamamen açılmıyor, bir destek verebilir misin?
Evet henüz uygun fiyatlı bir şey düşüremedim.
Bayide revizyonlu 2 yıl garantili 8400 var 2050tl nakit. Ben okuduklarim doğrultusunda 4k uydu alıcılı mb130 kartlı olsun diyorum 8400 de hdr var 4k alıcı yok. marketlerde satılan ürünlerin tam teknik detayı yok, beklemedeyim. Aslında d-led yada full LED aydınlatma panel olsun diyeceğim ama hem belirtmemişler hem fiyat uçacak. epey.com diye bir yer var teknik detayları doğru veriyorlar mı acaba. Birde alacağım TV de av giriş olmalı güvenlik kamerası bağlıyoruz.
Şimdi farkettim HDMI girişlerini kullanınca ses gelmiyor. 1 2 3 hepsinde aynı bütün ekipmanlar farklı tvde denendi sorun yok. Ses gelmiyor sorunumuz sadece. Yazılımdan önce sorunumuz yoktu. Yardımcı olabilirmisinizSon durum nedir kardeşim?