Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Çekirdek yazılım konusu 1 inci sayfadaMB120 en son yazılımı 2.45.122 nerde acaba
Çekirdek yazılım konusu 1 inci sayfadaMB120 en son yazılımı 2.45.122 nerde acaba
Adem hocam bu adminlerin ps4 testi yapma sansi yokmu vestel tvlerde bn 49ud9400 un performansini merak ediyorum ama bi yerde inceleme de yokÇekirdek yazılım konusu 1 inci sayfada
Hoş buldum sayın Adem bey. Çözdüm sonunda, sayfayı yenileyince indirdim ve yükledim televizyonumun bir tanesine. İlginize de ayrıca teşekkür ederim, saygılar...Hoşgeldiniz kardeşim. Sorun yaşamaya devam ediyormusunuz?
Adem hocam bu adminlerin ps4 testi yapma sansi yokmu vestel tvlerde bn 49ud9400 un performansini merak ediyorum ama bi yerde inceleme de yok
Rica ederim azizim, sorun çözüldü ise ne mutlu. Bir sorun olursa beklerim her zamanHoş buldum sayın Adem bey. Çözdüm sonunda, sayfayı yenileyince indirdim ve yükledim televizyonumun bir tanesine. İlginize de ayrıca teşekkür ederim, saygılar...
Rica ederimTeşekkürler
Mevcut sürümünüz nedir?Merhaba. 24 inç Seg marka Hd Ready tv var evde. MB140 olarak görünüyor. Tv ye yazılım yükseltme yapabilir miyim? Teşekkürler.
Sorduklarınız bunlar mıdır Ado bey?Mevcut sürümünüz nedir?
Ya bnde alirim sıkıntı yok ama tv nin performansi yetmezse ps4 e makina elimde patlarBak sonunda gidip PS4 aldıracaksınız bana
Kendileri yapıyordur, Oynuyordur ancak resmi bir deklere zor gelir azizim
Bu sürüm var ise anakartınız MB211 dir, Eğer öyle ise 0.43.40 ve 0.49.10 sürümleri çıkmıştı ve forumda yayınladım, isterseniz yükseltebilirsinizSorduklarınız bunlar mıdır Ado bey?
Yazılım yükseltme : V.0.38.2.0
Uygulama sürümü : V.0.8.0.0
Bir arkadaşımız X box için bir tv alıp beenmiş önermiş dün bilerek konu açtım, aynı zamanda sanırım teknosada indirimdeymiş tv. Görmüşmüydünüz o konuyu?Ya bnde alirim sıkıntı yok ama tv nin performansi yetmezse ps4 e makina elimde patlar