Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Çekirdek yazılım konusu 1 inci sayfada :ok
Adem hocam bu adminlerin ps4 testi yapma sansi yokmu vestel tvlerde bn 49ud9400 un performansini merak ediyorum ama bi yerde inceleme de yok

Hoşgeldiniz kardeşim. Sorun yaşamaya devam ediyormusunuz?
Hoş buldum sayın Adem bey. Çözdüm sonunda, sayfayı yenileyince indirdim ve yükledim televizyonumun bir tanesine. İlginize de ayrıca teşekkür ederim, saygılar...

Adem hocam bu adminlerin ps4 testi yapma sansi yokmu vestel tvlerde bn 49ud9400 un performansini merak ediyorum ama bi yerde inceleme de yok

Bak sonunda gidip PS4 aldıracaksınız bana :kiskis

Kendileri yapıyordur, Oynuyordur ancak resmi bir deklere zor gelir azizim :ok

Hoş buldum sayın Adem bey. Çözdüm sonunda, sayfayı yenileyince indirdim ve yükledim televizyonumun bir tanesine. İlginize de ayrıca teşekkür ederim, saygılar...
Rica ederim azizim, sorun çözüldü ise ne mutlu. Bir sorun olursa beklerim her zaman :ok

Merhaba. 24 inç Seg marka Hd Ready tv var evde. MB140 olarak görünüyor. Tv ye yazılım yükseltme yapabilir miyim? Teşekkürler.

Bak sonunda gidip PS4 aldıracaksınız bana :kiskis

Kendileri yapıyordur, Oynuyordur ancak resmi bir deklere zor gelir azizim :ok
Ya bnde alirim sıkıntı yok ama tv nin performansi yetmezse ps4 e makina elimde patlar

Sorduklarınız bunlar mıdır Ado bey?
Yazılım yükseltme : V.0.38.2.0
Uygulama sürümü : V.0.8.0.0
Bu sürüm var ise anakartınız MB211 dir, Eğer öyle ise 0.43.40 ve 0.49.10 sürümleri çıkmıştı ve forumda yayınladım, isterseniz yükseltebilirsiniz :ok

Ya bnde alirim sıkıntı yok ama tv nin performansi yetmezse ps4 e makina elimde patlar
Bir arkadaşımız X box için bir tv alıp beenmiş önermiş dün bilerek konu açtım, aynı zamanda sanırım teknosada indirimdeymiş tv. Görmüşmüydünüz o konuyu?

Geri
Üst Alt