Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Rica ederim kardeşim, mümkünse yükleme snrası sonuç bilgisi paylaşırmısınız lütfentesekkürler
Rica ederim kardeşim, mümkünse yükleme snrası sonuç bilgisi paylaşırmısınız lütfentesekkürler
Ado Usta teşekkürler, sayende bugün Annemdeki Hi-level MB82S' ide son versiyona yükledim. Versiyonu 0,xxx lerdeydi. Anne renkler sanki canlandı iyice diyor MB82 de birde kurtarma yazılımı var. O açılmadığındamı kullanılıyor Abi
Aynen abi, bana yeni alıp onu anneme vermiştim, bugüne kadar cesaret edemiyordum artık sayende korku filan kalmadı 49UB8300 de tecrübe edip, onda kullandım. Tabi Otel menüsünden yedek aldım önce, Annemin Tv zevki biraz farklıdır, favoriler silinirse yanarım, düzenlemek ölüm Kendisi Snooker hastasıEvet kardeşim sistem çöktüğünde kullanılabilir olan 0.8.2 veya 0.6.6 sürümdür o, amacı zaten brick olan sistemi aktif etmektir, onunla kurtardktan sonra yine uğgrade edilebilir
0 lı sürümlerden 1.37 ye geçince fark ciddi şekilde anlaşılıyor
Ahahahah haklısın aslında ama en son dün bakmıştım bir gelişme yoktu. Bu gün bir fırsatını bulur bakarım yine mutlakaAdo hocam mb130connected çekirdek çıktımı bu sefer baya ara verdiler. Alıştırdılar bizi iki haftada bir yazılım yüklemeye. Bak sonra böyle oluyor.
Hocam MB 120 lere yazılım yokmu. Yeni yazılım çıkmaya
Teşekkürler hocam
Hemen kontrol edelim bakalım sorun neymiş değerli kardeşimbütün linkleri açabiliyorum ama
linkine tıkladığımda erişim izninine ihtiyacınız var diyor. Ado reis aradığınız dosya tavsiye formunda demiş. doğru demiş ama niye açamadım yardımcı olsanız bir iyi olur. şimdiden sağolun.
- 17MB100 2.7.0.0. Çekirdek Yazılım
Hemen kontrol edelim bakalım sorun neymiş değerli kardeşim
EDİT: Tekrar kontrol edermisiniz rica etsem