Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın güncelleme ile hiç bir + özellik gelmeyecek çünkü tv çok eskiBu arkadaş için de son güncel yazılıma ihtiyacım var veya üzerindeki son yazılım mı bilmiyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Evet hocam zaten uydu alıcı ile kullanılıyor. TV sadece görüntü aracı olarak kullanılıyor. Yine de güncellemek istedimYazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın güncelleme ile hiç bir + özellik gelmeyecek çünkü tv çok eski
Yazılım verilmişti bildirime bakın.Evet hocam zaten uydu alıcı ile kullanılıyor. TV sadece görüntü aracı olarak kullanılıyor. Yine de güncellemek istedim
seri at bakalımBenim TV mb211 v3 son versiyonu değilmi
Servis menüsünü ekleyin.MB130 Titanium V.3.62.35 bu yazılım arıyorum verirmisiniz mb130 v3 vestel smart tv
Mübarek arızanın ne olduğunu da yazıversen.Selamlar
17mb110s vestel 40fd7300 sn 8139646800969 pnl 23471426 vpaz 20273859 full yazılım lazım ilginiz için şimdiden teşekkürler
standby da kalıyor açılınca vestel yazıyor sonrasında kırmızı kırmızı yanıp sönüyorMübarek arızanın ne olduğunu da yazıversen.
gönderdimstandby da kalıyor açılınca vestel yazıyor sonrasında kırmızı kırmızı yanıp sönüyor
sonuç aynı yazlım yüklendi... vestel yazısı geliyor kırmızı hep yanıp sönüyorgönderdim