Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
Yazılım verildi.Merhaba Regal 55 4K Güncel full yazılım lazim yardımcı olurmusunuz
Yazılım verildi.Merhaba Regal 55 4K Güncel full yazılım lazim yardımcı olurmusunuz
indiremiyorum 24 saatte 3 indirme hakkım varmış yardımcı olabilirmisin bu konudaYazılım verildi.
indirme hakları her 24 saatte yenilenir.indiremiyorum 24 saatte 3 indirme hakkım varmış yardımcı olabilirmisin bu konuda
servis menüsünün tam görüntüsünü atarmısınız. Cihazda titanyum yüklü carbon yazılım istiyorsunuz.?Herkese selam! Konudan firmware'i indirmeye çalıştığımda
İndirme isteğinin gerekli olduğunu söylüyor.
Aygıt yazılımının mb120 v2.45.35 sürümünü indirmek istiyorum
Sadece daha yeni bir sürüme güncellemek istiyorum. Karbon versiyonu da mevcuttur. Teşekkür ederimservis menüsünün tam görüntüsünü atarmısınız. Cihazda titanyum yüklü carbon yazılım istiyorsunuz.?
Yazılımı bildirim olarak gönderdim.Sadece daha yeni bir sürüme güncellemek istiyorum. Karbon versiyonu da mevcuttur. Teşekkür ederim
ne yazılımı istiyorsunuz.?mrb. Benim televizyon için yazılım alabilir miyim? Hi level mb230 anakart.Teşekkür ederim.
Güncelleme için ne olursa. 2 yıldır update almıyor bu televizyon.ne yazılımı istiyorsunuz.?
servis menüsünü atın..Güncelleme için ne olursa. 2 yıldır update almıyor bu televizyon.
Verdiğiniz yazılımı yukledim sözde ama guncelledi yenidende başlattı kendini TV sıfırladım TV yi ilk kurulum yaptım ama sonuç aynı 2 defa menü 1505 güncellemeyi alıyor TV yeniden baslatiyor ama yazılımı guncellenmemis oluyor her seferinde ne yapmalıyım güncel yazılıma geçmek için.?Yazılım verildi.