ozaman direk servise vereceksin tvyi böylece vaktin çalınmaz ama yine çalınır bu seferde servis bekleyecen evde o beklemeden dolayıda vaktin çalınacak bekliyosun diye aşaaa tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hiç cevap yazma boşuna bana bugün servisi ara televizyonunu tamir ettir olsun bitsinBu nasıl bir forum arkadaşlar dosya indiremiyoruz oraya buraya yönlendırıyor devam yoksa elinde yazılım arkadaş neden vaktımızı çalıyorsunuz
By_Trol abiEkran Vestel yazısı kaybolduktan sonra ekranda ışık var sadece ses ve görüntü yok
Güncelleme Yazılımı verildi.İyi akşamlar ,Bir arkadaşımda Vestel 4K smart 49UA8900 49" Led tv var.
Bunun versiyonu internet üzerinden güncellenmiyor. Son versiyonu usb ile atıp yükseltmak istiyoruz.
enson versiyonu verebilirmisiniz. Teşekkür ederim.
tv'deki sorun nedir.?MB110-059 PM ver: 19 yazılımına ihtiyacım var lütfen elde edebilir miyim
yanlış yazılımı indirip televizyon içine iyice etmeyin diye yazılımları kontrollü veriyoruz.Bu nasıl bir forum arkadaşlar dosya indiremiyoruz oraya buraya yönlendırıyor devam yoksa elinde yazılım arkadaş neden vaktımızı çalıyorsunuz
full yazılım verildi yükleyip sonucu bildirin.vestel 4k smart 49ud9300 49'
anakart 17MB130P tv var
fişe taktığımda vestel yazısı geliyor ve sonrası yok ekranda ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisiniz
Yazılımı pazartesi 18:18'de indirmişsiniz.!Selam. indiremiyorum. Aşağıdaki hatayı alıyorum
Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!
bu kart için en güncel yazılım yüklü. tv sıfırlayıp tekrar kurulum yaparak deneyin.
yazılım yükseltme ve youtube açılmıyor. yardımcı olabilirmisiniz.
Yazılım için teşekkür ederim, en kısa sürede yükleyeceğim.Saygılar.gunceeme
Güncelleme Yazılımı verildi.
full yazılımı nereden indirebilirim link için yardımcı olabilirmsinizfull yazılım verildi yükleyip sonucu bildirin.
bildirim çanını kontrol et.full yazılımı nereden indirebilirim link için yardımcı olabilirmsiniz
yazılım yüklendikten sonra ekran tamamen gitti şimdi hiç açılmıyor ekranda hiçbir belirti ışık yokbildirim çanını kontrol et.