Menü 4725 ve seri numarası paylaşirmisinizSoftware uprege error diyor uygulama sürümü v4 idi ne yapmalıyım
Menü 4725 ve seri numarası paylaşirmisinizSoftware uprege error diyor uygulama sürümü v4 idi ne yapmalıyım
F fikoloji Usta resim eklemenizi istemiş resim ekleyiniz.Vestel MB 130 v5 s yüklerken TV bir daha acilmadi software uprege error yazısı cikti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Vestel MB 130 s v5 yuklerken TV açılmadı software uprege error diyor
Bu değil. TV'yi açın, MENU 4725 yazın ve resmi yerleştirin.
Hiç açılmıyor uygulama sürümü v4.12idi oui menü ben v5.28 yapayım derken bir daha acilmadi MB 130 kurtarma sürümü varsa TV ışık yanıp sönüyor açılmıyor birşey olmusmudur tvyeMenü 4725 ve seri numarası paylaşirmisiniz
Her yerde sizinki haricinde versiyon yüklemeyiniz yazıyor, sizinki v4 müş neden v5 yüklediniz ?Hiç açılmıyor uygulama sürümü v4.12idi oui menü ben v5.28 yapayım derken bir daha acilmadi MB 130 kurtarma sürümü varsa TV ışık yanıp sönüyor açılmıyor birşey olmusmudur tvye
Tv çalışırken uzaktan kumanda üzerinden MENÜ 4 7 2 5 Yapıp ekran resmini buraya ekleyinİyi gunler kolay gelsin arkadaslar tv vestel yazilim v0 mb211 en son 2018 yilinda guncelleme almis bunun guncel linkini nerden indirebilirim usb ile yukleme yapmak icin yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler
İlk sayfada hepsi mevcuttur. Mb211 den v0 versiyondan güncel yazılımı indiriniz carbon olan sizinkisidir. Yükleme için video yu baz alabilirsinizİyi gunler kolay gelsin arkadaslar tv vestel yazilim v0 mb211 en son 2018 yilinda guncelleme almis bunun guncel linkini nerden indirebilirim usb ile yukleme yapmak icin yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler
Çözülürse MENU 4725 ile resim koymayı unutmayın.Teşekkür ederim
Hocam Allah razı olsun yükledim TV çalıştı resim atıyorum buna en iyi sürüm de verirmisinizHer yerde sizinki haricinde versiyon yüklemeyiniz yazıyor, sizinki v4 müş neden v5 yüklediniz ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yazılımını deneyiniz olmassa servise başvurunuz ''sabah kalktığınızda tv çalışmadığını belirtitrsiniz)
Hocam Allah razı olsun TV düzeldi buna uygun versiyon da verirmisinizHer yerde sizinki haricinde versiyon yüklemeyiniz yazıyor, sizinki v4 müş neden v5 yüklediniz ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yazılımını deneyiniz olmassa servise başvurunuz ''sabah kalktığınızda tv çalışmadığını belirtitrsiniz)
En güncel sürümü verdim ?Hocam Allah razı olsun yükledim TV çalıştı resim atıyorum buna en iyi sürüm de verirmisiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Allah razı olsun TV düzeldi buna uygun versiyon da verirmisiniz