Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
deniyorum yazılım yüklenmiyor direk eeprom yazıcıyla yüklemek için yazılım lazım
uygulayın

ycok34 Çevrimdışı

ycok34

Yeni Üye
27 Nis 2020
3
38
efeborankeser Çevrimdışı

efeborankeser

Yeni Üye
28 Nis 2020
5
25
seri no'su 30073092 olan vestel tv'im kumandadan ya da yandan açınca kendini kapatıyor.
full yazılım mevcut mu?

T Çevrimdışı

teknohome

Yeni Üye
10 Ocak 2019
43
34
İyi günler bana yazılım ı lazım yardımcı olursanız sevinirim

20200429_141706.jpg

S Çevrimdışı

serkan koc

Yeni Üye
20 Ağu 2019
26
43
Selamlar kurtarma yazılımı denedim lakin restart devam ediyor kurtarma yazılımını bir defa aldı bir daha kabul etmiyor full yazılım varmıdır. Yazılım ile olmazsa mecbur anakart değişimine gideceğim.. hayırlı işleriniz olsun ustalarım kolay gelsin.

IMG_20200429_151415.jpg

T Çevrimdışı

teknohome

Yeni Üye
10 Ocak 2019
43
34
ne yazılımı lazımdı ?
sorun neydi ?
açıklama yaparsanız bizde ne aradığınızı anlarız :cak
Görüntü bozuk .. kurtarma yazılımı ndan sonra görüntü bulanık oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ne yazılımı lazımdı ?
sorun neydi ?
açıklama yaparsanız bizde ne aradığınızı anlarız :cak
Panel yazılım a ihtiyacım var

Görüntü bozuk .. kurtarma yazılımı ndan sonra görüntü bulanık oldu

Panel yazılım a ihtiyacım var
Kusura bakmayın dalgınlık dolayı yazmamıştım şikayet i ni...

C Çevrimdışı

cgdsyrdkl

Yeni Üye
29 Nis 2020
2
34
Merhabalar öncelikle ellerinize sağlık, sabahtan beri okumadığım konu kalmadı fakat benim sorunum tam nedir nasıl çözülür açıkçası ben anlayamadım kafam çok karıştı( hata kesin bende sektör bakımından elektronikle hiç alakam yok diyebilirim yoksa anlatımlarınız çok aydınlatıcı ve açıklayıcı) vestel tv min back lighti yandı ve servise verdim tv yi kullanma sebebim olan netflix servisten dönüşte tamamen kayboldu servisteki çalışanlar ve müsteri hizmetleri dahil olmak üzere kiminle konuştuysam hayal gördüğümü ve cihazımla netflix izlemenin mümkün olmadığı cevabını defalarca aldım artık çıldırmak üzereyim yada çoktan şizofren olmuşum onların dediklerine bakarsam. yardımlarınızı arz ederim sevgili arkadaşlar.

IMG-20200429-WA0000.jpg
IMG-20200429-WA0012.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Merhabalar öncelikle ellerinize sağlık, sabahtan beri okumadığım konu kalmadı fakat benim sorunum tam nedir nasıl çözülür açıkçası ben anlayamadım kafam çok karıştı( hata kesin bende sektör bakımından elektronikle hiç alakam yok diyebilirim yoksa anlatımlarınız çok aydınlatıcı ve açıklayıcı) vestel tv min back lighti yandı ve servise verdim tv yi kullanma sebebim olan netflix servisten dönüşte tamamen kayboldu servisteki çalışanlar ve müsteri hizmetleri dahil olmak üzere kiminle konuştuysam hayal gördüğümü ve cihazımla netflix izlemenin mümkün olmadığı cevabını defalarca aldım artık çıldırmak üzereyim yada çoktan şizofren olmuşum onların dediklerine bakarsam. yardımlarınızı arz ederim sevgili arkadaşlar.
Fotolar yeni mi çekildi yoksa tamirden önce mi çekildi?

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
kullanma sebebim olan netflix
Anakartiniz mb100 görünüyor.Mb100 Netflix modlama konusunda ilginc geri dönüslerin oldugu bir kart,Netflix bu kartta aciliyor, menüye geliyor,ama bazi kartlarda baska sebeblerden dolayi calismayabiliyor.Fakat sonuc olarak modlamayla bu kartta Netflix kesin aktif ediliyor ve %60-70 oraninda uygulama calisiyor.Linkteki konuda anlatilanlari uygulayabilirsiniz.Link

Geri
Üst Alt