Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

E Çevrimdışı

ehmet38

Yeni Üye
28 Eki 2022
14
41
By_Trol By_Trol merhaba burdan yazın demişsiniz
Kullandığım tv vestel 43ua9400 anakart ise Mb120 bu model için en son güncelleme hangisi yada tavsiye edeceğiniz güncelleme hangisi şimdiden teşekkür ederim

A Çevrimdışı

afilik

Yeni Üye
10 Ara 2023
3
52
d39d2d3e-0cfe-469f-9156-9eccae507296.jpg

güncelleme gerekyor

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,909
By_Trol By_Trol merhaba burdan yazın demişsiniz
Kullandığım tv vestel 43ua9400 anakart ise Mb120 bu model için en son güncelleme hangisi yada tavsiye edeceğiniz güncelleme hangisi şimdiden teşekkür ederim
Konunun ilk mesajını da okuyun demiştim.
YAPMANIZ GEREKENLER
1=
Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin

slowfood Çevrimdışı
23 May 2022
7,878
VALLA KRAL PC NİN BASINDA GÖZLERİM CÖKTÜ Bİ ZAMET ATIVERİN SU YAZILIMI COCUKLAR BASIMI BEKLİYO

SMART 40FA7100 40LED TV 220-240V - 50 HZ 75W
Yazılarınızı küçük harfle düzeltmeden burada bizlere bağıra bağıra konuşarak herhangi bir yardım alamayacaksınız. Önce mesajlarınızdaki yazıları küçük harflerle düzeltin.

C Çevrimdışı

can07

Yeni Üye
22 Ağu 2020
8
51
selam
mb130 anakartta servis menüsüne giremiyoruz. anakart açılmadan kilitleniyor. kumanda etmez oluyor. hangi yazılımı yüklemimi önerirsiniz?

slowfood Çevrimdışı
23 May 2022
7,878
selam
mb130 anakartta servis menüsüne giremiyoruz. anakart açılmadan kilitleniyor. kumanda etmez oluyor. hangi yazılımı yüklemimi önerirsiniz?
Aşağıdaki konunun ilk mesajını okuyun, gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın. Donanım değişikliği yaptıysanız - yapıldıysa detaylı bilgisini paylaşın;

E Çevrimdışı

ersun34

Yeni Üye
11 Ara 2023
4
47
merhaba ustam benim tv hi level 43HL600 serino: 8284817 900040

yaşadığım problem yazılım ilemi alakalı bilmiyorum ama forumda araştırdım yazılım olabilir kanısına vardım fişi takıyorum standby da kalıyor kumanda ile açılmıyor yandaki küçük joistik ile açılıyor fakat yine kumanda işlemiyor anakart modelini bilmiyorum ama

IMG_4632.jpg
IMG_4631.jpg

aynı tvden 2 tane almıştım onun yazılım versiyonunu alabildim foto olarak ekliyorum şimdiden teşekkürler

slowfood Çevrimdışı
23 May 2022
7,878
merhaba ustam benim tv hi level 43HL600 serino: 8284817 900040

yaşadığım problem yazılım ilemi alakalı bilmiyorum ama forumda araştırdım yazılım olabilir kanısına vardım fişi takıyorum standby da kalıyor kumanda ile açılmıyor yandaki küçük joistik ile açılıyor fakat yine kumanda işlemiyor anakart modelini bilmiyorum ama

IMG_4632.jpg
IMG_4631.jpg

aynı tvden 2 tane almıştım onun yazılım versiyonunu alabildim foto olarak ekliyorum şimdiden teşekkürler
Kumandanın verici ir ledine telefon kamerası ile bakın. Pilleri değiştirin. Aynı kumandanın diğer TV' de çalışıp çalışmadığını kontrol etmişsinizdir diye tahmin ediyorum. IR alıcı arızasına benziyor ama arkadaki açma düğmesine de hafifçe bastırarak hareket ettirin. Belki takılı kalıyor ve komut alımını engelliyor olabilir. Yazılım yüklemesini de kumanda komutlarıyla yapacağınız için şu an işe yaramayacak. Kontrolleri yaptıktan sonra tekrar bilgi verin.

E Çevrimdışı

ersun34

Yeni Üye
11 Ara 2023
4
47
Kumandanın verici ir ledine telefon kamerası ile bakın. Pilleri değiştirin. Aynı kumandanın diğer TV' de çalışıp çalışmadığını kontrol etmişsinizdir diye tahmin ediyorum. IR alıcı arızasına benziyor ama arkadaki açma düğmesine de hafifçe bastırarak hareket ettirin. Belki takılı kalıyor ve komut alımını engelliyor olabilir. Yazılım yüklemesini de kumanda komutlarıyla yapacağınız için şu an işe yaramayacak. Kontrolleri yaptıktan sonra tekrar bilgi verin.
desteğin için teşekkürler ustam, kumanda diğer tvde çalışıyor sorun yok, yandaki joistiğe basınca tv açıyor joistik aşağı ve yukarı hararet ediyor bu esnada sesi açıp kısıyor, joistikde kanal değişme fonksiyonu yok sanırım, daha önce şöyle bir durum olmuştu tv aşırı kasıntılı çalışıyordu kanal geçişleri aşırı yavaştı sanki içinde windows var ve format atmak gerekiyor gibi sesi kısarken bile geç tepki veriyordu fabrika ayarlarına dönderip denedim biraz daha iyi idi ama şimdi durum bu.

Geri
Üst Alt