narsilbjk' Alıntı:
İyi günler , cihazı yaklaşık olarak 2 aydır kullanıyorum.
Herkes gibi televizyona mobil cihaz bağlantı da kasma geç bağlanma ve kopma sorunları yaşıyorum, onun dışında ara sıra youtube donma ve internetden flim izlerken kumandanın devre dışı kalması gibi sorunlar yaşadım ama genel anlamda yine de iyi her ne kadar 20/25 günle 2300 TL yerine 2800 TL alsakta
TV ilk aldığımdan beri herhangibir güncelleme yapmadım, güncelleme yapmak istiyorum ne gibi artılar olur acaba ? Son olarak da birşey dikkatimi çekti dün kardeşim evinde Samsung UE46F6170 tvsi var ve star tv 'de Mad Max: Fury Road flim vardı beraber izledikten sonra aynı flimin tekrarı şans eseri vardı ve bizim tv de izlerken ciddi anlamda görüntü kalitesi farkı olduğunu anladım. ( Özellikle patlama sahnelerindeki gerçeklilik samsungda çok farklı idi)
Şimdi son güncellemeyi yapmak istiyorum acaba farklı bir görüntü deneyimi olur mu ? , birde yükleme işlemi nasıl yapabilirim acaba ?
Genişletmek için tıkla ...
F
fikoloji
menü 4725 yapıp çıkan ekran resminin tamanın resmini çekip :
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...kirdek-yazilim-konusu.445/page-227#post-61252 bu formda paylaşın, core yazılım istediğinizi belirtin kontrol ederiz.