Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
yefe78' Alıntı:Ado' Alıntı:19:00 dan sonra hatırlatınız lütfen :
Hatirlatayim hocam
Şu an görünen en üst 3.43.50
yefe78' Alıntı:Ado' Alıntı:19:00 dan sonra hatırlatınız lütfen :
Hatirlatayim hocam
otemelodi' Alıntı:Ado' Alıntı:Rica ederim azizim :
Ado hocam benim seg tv revizyon olduğu için programını bulamamıştık. uzun uğraşlar sonunda buldum başkasına faydası olur ümidi ile linkini atıyorum. link silinir ise bende orijinali var temin edebilrim. https://drive.google.com/file/d/0B1SCsVtXQKlRUXdzSG53dHlWS3c/view?usp=sharing
vedatarsav' Alıntı:Ado' Alıntı:19.00 dan sonra yardımcı olmaya çalışacağım, akşam hatırlatmak için tekrar mesaj atarsanız sevinriim :
Hocam saat 20:45
Ado' Alıntı:vedatarsav' Alıntı:Hocam saat 20:45
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ado' Alıntı:yefe78' Alıntı:Hatirlatayim hocam
Şu an görünen en üst 3.43.50
hikmetim' Alıntı:Vestel 50ud6300
SN: 7886347 700625
VPAZ: 20273323
Mb130 nonconnected tv ye yeni yazılım geldi fakat yükleyemedim nedense.fat32 belleğe upgrade130.bin dosyasını atıyorum kumandadan 1505 tuşluyorum yüklemek istiyormusunuz sorunca evet diyorum ama yükleme tamamlanamadı diyor.
sazgecit1985' Alıntı:merhaba
65ub9100 kullanıyorum
en güncel ve stabil yazılım hangisi
teşekkürler
2.45.70 indirmeye çalıştım
başka bir siteye yönlendiriyor ve cep telefonu numarası istiyor
güvenilir midir?
fatih00' Alıntı:Merhabalar umarım mb100 çekirdek yazılım ile wireles display kullanabileceğim. Keşke mb100 de otomatik güncelleme alsaydı. Böyle bir ayrımı tabi önceden bilmiyordum bilseydim mb120 alırdım. Yoksa her özelliğini sorunsuz kullanabildiğimde samsunga lg ye gerek kalmayacak bile
ado hocam 2.45.70 2.45.101 farklılıkları nelerdirAdo' Alıntı:sazgecit1985' Alıntı:merhaba
65ub9100 kullanıyorum
en güncel ve stabil yazılım hangisi
teşekkürler
2.45.70 indirmeye çalıştım
başka bir siteye yönlendiriyor ve cep telefonu numarası istiyor
güvenilir midir?
Verdiğimiz yazılım linkleri kesinlikle ücretsiz ve hiç bir talep/beklenti olmadan paylaşılan yazılımlardır. Reklam amaçlı yapılan yönlendirmelere kesinlikle itibar etmeyiniz.
Bir kaç gün içerisinde kendi sunucularımıza geçiş yapıp farklı kanallara yönlendirme konusunu tamamn ortadan kaldıracağız.
Açılan sayfada reklamı geç butonunu tıkladığınızda aynı sayfadan zaten yazılımı indirebileceksiniz, farklı sayfalara geçmenize gerek bulunmamaktadır. Hiç kimseye telefon numaranızı vermeyiniz, Hiç bir talebi onaylamayınız.