Teşekkür ederim.Peki tvye amazon prime video ve exxeni yükleyebilir miyim ? Yükleyebilirsem nasıl yüklerim acaba ?Daha günceli ne yazikki yok
Prime video mod ile açılıyor sanırım ama Exxen için Vestel'in anlaşması lazım bildiğim kadarıyla.Teşekkür ederim.Peki tvye amazon prime video ve exxeni yükleyebilir miyim ? Yükleyebilirsem nasıl yüklerim acaba ?
TV Yazılım bölümündeki konulara göz gezdirin derim.Cevabınız için çok teşekkür ederim.Forum da arattım fakat bir başlık bulamadım.Konu ile ilgili bildiğiniz bir başlık var ise yönlendirebilir misiniz ?
Cevabınız için çok teşekkür ederim.Forum da arattım fakat bir başlık bulamadım.Konu ile ilgili bildiğiniz bir başlık var ise yönlendirebilir misiniz ?
Mb130 Yoda v5.35.4.0 da mod ile Amazon prime ı açtım onu açınca TV birkaç saat sonra anasayfaya exxen i de getirdi. Netflix , Amazon Prime ve Exxen şu an var ama Exxen e her girişte tekrar login yaptırıyor.Prime video mod ile açılıyor sanırım ama Exxen için Vestel'in anlaşması lazım bildiğim kadarıyla.
Yani Android modeller hariç yok bildiğim kadarıyla.
Android'te de Market sayesinde vardır, Vestel'e özel değildir.
Tam program olmadığından kaydetmiyordur login girişini ,öenmli olan kullanman ,sorunsuz kullanılıyor mu acabaMb130 Yoda v5.35.4.0 da mod ile Amazon prime ı açtım onu açınca TV birkaç saat sonra anasayfaya exxen i de getirdi. Netflix , Amazon Prime ve Exxen şu an var ama Exxen e her girişte tekrar login yaptırıyor.
yazılım linki kapalımı ?