vestel mb 140 şasi sorunlar yazılım durumu

E Çevrimdışı

elektrotek09

pasific
Aktif Üye
21 Ağu 2019
123
23
BEN saygılıyım burası dürüst paylaşım yeri hiç kimseden birşey beklemiyorum benimde bir sürü paylaşımlarım var sağda solda ben birşey demiyorumherkes faydalansın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kimse kimseyi bağıramaz burada öyle birşey yok konuyu saptırma öğrensinler ne var bunda

Ömer Genç Çevrimdışı
24 May 2018
125
44
Zaten herkes faydalansın diye herkese açık bir şekilde yayınlanan bilgileri sahiplenmeniz doğru bir davranış mı?

E Çevrimdışı

elektrotek09

pasific
Aktif Üye
21 Ağu 2019
123
23
Bak arkadaşım benim bilgilerimde var hemde çok zamanla burada görürsün konu açılsın diye bekliyorum sayın yönetilerden

senin bilgiyi alan yok sahiplenme diye bir şey bende sözkonusu değil daha detayları var bende sen sıkma canını sanada verebilirim kilit diye birşey yok

Ömer Genç Çevrimdışı
24 May 2018
125
44
Ben sizin arkadaşınız değilim. Burada bulunma nedenim sizin bilgilerinizden faydalanmak değil. Lütfen bundan sonraki paylaşımlarınızda kaynak belirtin çünkü sadece benim sitemden değil eservisler'den de alıntı yapıyorsunuz.

E Çevrimdışı

elektrotek09

pasific
Aktif Üye
21 Ağu 2019
123
23
hiç bir yere kayıtlı değilim ben sen benim arkadaşım olamazsın zaten diğer yerlerde varsa bilemem benim bilgilerdir burada dürüst bir iş var yalansız dolansız BEN boşuna kilometre yapmadım bunca yıl elektronikte sana açıklama zorunluluğum yok ben yönetime söylerim seninse senin konular sana iade edilir meraklanma ben kendi konularımı bilinçli dürüst bir şekilde koyarım hemde açıkta hodri meydan

Ömer Genç Çevrimdışı
24 May 2018
125
44
Yalan söylüyorsunuz. İspatı ;
Capture.JPG

Bu siteye üye olmadan resimdeki mesajı okuyamazsınız. Bakın mesela ; ben gördüğüm halde siteme eklemedim bu bilgileri fakat siz hem buraya eklediniz, hem sahiplendiniz hem de açıkça yalan söylüyorsunuz.

E Çevrimdışı

elektrotek09

pasific
Aktif Üye
21 Ağu 2019
123
23
o nereden almış sordunmu

Bunlar ispat olamaz ZAMAN GELDİĞİNDE burada gerçekleri görür anlarsın şimdi ne söylesek boş

BENİM kimseye yalan borçum yok olamaz karşılığında ücretmi bekliyorum tabiki hayır tamamı ile yardımlaşma bilen bilmeyene doğru dürüst anlatacak ve yazacak

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Selam bu bilgiler zaten konunun merkezinden alıntı (merkez derken neresi olduğunu anladınız dimi) kimse hak iddia etmesin ki bunu biliyoruz. Konuyu uzatmaya gerek yok. İstenildiği durumda dondurma veya yayından kaldırma yapılabilir.

E Çevrimdışı

elektrotek09

pasific
Aktif Üye
21 Ağu 2019
123
23
Selam bu bilgiler zaten konunun merkezinden alıntı (merkez derken neresi olduğunu anladınız dimi) kimse hak iddia etmesin ki bunu biliyoruz. Konuyu uzatmaya gerek yok. İstenildiği durumda dondurma veya yayından kaldırma yapılabilir.
evet ustam şimdi bak ben buraya ne konular koyacağım onlar bizi sıradan tamirci yada elektronikci zannetti bendeki bilgi onu gökyüzüne gönderir acele etme

Ömer Genç Çevrimdışı
24 May 2018
125
44
evet ustam şimdi bak ben buraya ne konular koyacağım onlar bizi sıradan tamirci yada elektronikci zannetti bendeki bilgi onu gökyüzüne gönderir acele etme
Aslında sizi makul, mantıklı biri zannetmiştim fakat gördüğüm kadarıyla pohpohlanmayı seven, kibirli, ben oldumcu biriymişsiniz. Size son kez iyi geceler, umarım bir daha sitemi ziyaret etmezsiniz.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Mesajım silinmiş , birden bire "yok hükmünde" olmuşum,büyük ihtimalle bu mesajım da silinecek,ayrıca neden silindiğini de öğrenmek istiyorum :)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt