yukarıda yazdığım gibi full yazılım talimatlarını deneyinizTv yi aciyoruz menu 1505 yapip usb ile birlikte guncelleyoruz dogrumu anlamisim
Full yazılım daki adımları takip edip deniycemyukarıda yazdığım gibi full yazılım talimatlarını deneyiniz
aynenFull yazılım daki adımları takip edip deniycem
Arasıra Vestel mb130 benim tv dede aynı sorun oluyor manuel arama kısmında sinyal var görülüyor arama da hiç kanal çıkmıyor donup kalıyor Kanal arama kısmında exit tuşuna basıldığında çıkmıyor tvnin fişi ni çekmek zorunda kalıyoruz fabrika ayarlarında dönüldüğünde düzeliyor.Sinyal alıyor cihaz ama manuel aramada basıyorum televizyon aramadonup kalıyor ve menuden ççıkmıyor ta ki televizyonu kapatıp Açasaya kadar frekansları denedim 12380 v 27500 12423 h 3000 sorun aynı
Bendeki fabrika ayarları bile işe yaramadı solsun F fikoloji abimiz ve diger abilerimiz yardımcı olduArasıra Vestel mb130 benim tv dede aynı sorun oluyor manuel arama kısmında sinyal var görülüyor arama da hiç kanal çıkmıyor donup kalıyor Kanal arama kısmında exit tuşuna basıldığında çıkmıyor tvnin fişi ni çekmek zorunda kalıyoruz fabrika ayarlarında dönüldüğünde düzeliyor.
Mb90 ana kartkolaygelsın linkler sılınmıs ama yazılım bulamadın tv ınternete gırmıyor
Destek kesilmiş. Android box kullanmanızı tavsiye ederiz.kolaygelsın linkler sılınmıs ama yazılım bulamadın tv ınternete gırmıyor