Ilk kurulumda mevcut liste geliyor ama sinyal yok diyor manuel aramada ilk 10 tane liste geliyor ve televizyon donuyorusb den kanal yüklemeyi deneyin
VESTEL USB 'DEN KANAL YÜKLEME-YEDEK ALMA RESİMLİ ANLATIM
Merhaba, Vestel ve bütün vestele bağlı ürünler için kanal listesinin usbden nasıl yüklenir, yada nasıl yedek alınır. Kanal tablosu yükleyeceksiniz bütün adımlar izlenir. Kanal tablosu yedeğini almak isterseniz 3-4-5-6 adımlarına bakmanız yeterlidir. Kanal tablosu indirme linki: *** Gizli metin...tavsiyeforumu.com
Evet eminim başka uydu cihazı taktım çalışıyor uydu sinyalini sinyal bulucu il kontrol ettim sinyal varPeki sinyal olduğuna emin mısınız?
o bir taslaktır. bazıları mb90 şaseye versiyon yükseliyor diye mb97 yazılımı yüklüyor. tv çöküyor, bilgi almadan yükleme yapmasınlar diye yazılmıştır@fikololinkteki anlatılanların aynısını deniycem bu onay alamadan falan yazıyor o nedir
hayır 1505 olan core yani çekirdek yazılım için dir güncelleme yazılımını 1505 le yapıyoruzYazilimi anlatimdaki gibi rardan cikarip usb ye aticam yazilimli olan usb yi tv ye takicam fisi cekiliiken kumandada ok tusun basili tutucam ve stand by i bekliycem menu 1505 tusluycam onay vericem ve bekliycem