az önce servisi aradım sadece 70 tl geliş ücreti dedi led bar da 150 200 tl ister işcilik vs 300den aşağı kurtaramıcaz gibi bu işi sanırım%90 led bar arızası. genelde grup led değiştirmek daha mantıklı panel söküp takmak riskli iş cell kırılma ihtimali var
acıkcası o 2 katman beni üzer gibi geliyor yoksa kendim değiştiririm dedim ama bakalım cok yardımcı oldunuz hakkınızı helal edin300 tl fiyat veriyorsa hemen yaptırın
merhaba, benim tv 42FA5000 LED TV. bende de aynı sorun var. tv yi açınca logo geliyor fakat daha sonra hiç komut almıyor ve kumanda çalışmıyor. ekrana telefon feneri ile baktım herhangi bir görüntü yok. tv nin içinde led ışıklar yanıyor. nasıl bir sorun olmuş olabilir. Teşekkürlertlf feneri ile ekran kontrolu yapın görüntü silik şekilde varsa led bar arızası olabilir.
Cihaz osd yani goruntu kesmiş genelde panel kaynaklı oluyor diğer ihtimaller ; ana kart ve kablomerhaba, benim tv 42FA5000 LED TV. bende de aynı sorun var. tv yi açınca logo geliyor fakat daha sonra hiç komut almıyor ve kumanda çalışmıyor. ekrana telefon feneri ile baktım herhangi bir görüntü yok. tv nin içinde led ışıklar yanıyor. nasıl bir sorun olmuş olabilir. Teşekkürler
çok teşekkürler.Cihaz osd yani goruntu kesmiş genelde panel kaynaklı oluyor diğer ihtimaller ; ana kart ve kablo
17MB130P VESTEL YAZISI GELİP GİDİYOR AMA TELEVİZYON AÇILMIYOR NE YAPABİLİRİM
Burada TV arka kapak takı barkodu paylaşın müsait zamanda bakılır ben şu an mobildeyimÖnemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
tekrar denedim olduu cook tesekkur ederim. şimdi uydu ayarları kaldı onuda halledersem tamamdır. Çok tesekkur ederim cidden kac gundur kafayı yicekdi evdekiler :) https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-uretimi-lcd-ve-led-tv-usb-guncel-kanal-listesi.7302/tavsiyeforumu.com
Barkod bilgilerini eklediğiniz tv revizyonludur. Maalesef bende yazılımı yok. Servisten destek almanız gerekebilir TEKNOwest ve F fikoloji ustaların arşivinde olabilir online olduklarında cevap verirler.Merhaba benim televizyon akşam kapattım Sabah açtım drum bu
Vestel logosu geliyor sonra kapanıyor kırmızı led ışık yanıyor
Teşekkürler ilginiz için siz etiketlemişsiniz sanırım görürler inşallah revizlu ama kozmetik olarak dendi pek birşey göremedim içini bilmiyorum 2018 almıştım uygundu fiyatı monitör gbi düşünun bide büyük ekran gel gör ki garanti bitince böyle oluyor (Samsung vardı 2 yıl bitti led karardı köşeden değişik) inş yardımcı olurlarBarkod bilgilerini eklediğiniz tv revizyonludur. Maalesef bende yazılımı yok. Servisten destek almanız gerekebilir TEKNOwest ve F fikoloji ustaların arşivinde olabilir online olduklarında cevap verirler.