Vestel Led Tv Bozuldu

E Çevrimdışı

emre59

Yeni Üye
11 Eyl 2018
18
33
Hepinize iyi akşamlar. Evdeki bozulan elektronik ürünlere bir yenisini daha eklemiş bulunmaktayım. Vestel led tv bir anda bozuldu. Elektrik geliyor ve kırmızı ışığı yanıyor. Tv yi açtığımda vestel yazıyor ancak örneğin 3 saniye durması gereken yazı 1 saniye durduktan sonra kayboluyor. Ben flash tutarak baktım ekranda gözükmeye devam ediyor. Bugün teknik servise götürdüm fakat anakart yandığını söyledi. 1800 tl gibi bir rakam çıkarttı. Fikirlerinizi bekliyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hepinize iyi akşamlar. Evdeki bozulan elektronik ürünlere bir yenisini daha eklemiş bulunmaktayım. Vestel led tv bir anda bozuldu. Elektrik geliyor ve kırmızı ışığı yanıyor. Tv yi açtığımda vestel yazıyor ancak örneğin 3 saniye durması gereken yazı 1 saniye durduktan sonra kayboluyor. Ben flash tutarak baktım ekranda gözükmeye devam ediyor. Bugün teknik servise götürdüm fakat anakart yandığını söyledi. 1800 tl gibi bir rakam çıkarttı. Fikirlerinizi bekliyorum.
Hemen hangi yetkili servis ise buraya yazın lütfen.

Ayrıca seriyi de paylaşırsanız sevinirim. Sonra detaylı bir cevap yazacağım size.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Anakart ve 1800 TL ? Bi yanlışlık vardır.
Panel arızalı olmasın ?.
Öncelikle tv modeli ve ekran büyüklüğü nedir ?
Anladığım kadarıyla tv açılıyor sorun yok. Sonra beste yazısında ledler kesiyor, arkada görüntü devam ediyor dimi

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
led fenerle bakıldığında görüntü varsa led bar yada güç kartıdır .bazı lg panellerin led barı bulunmuyor bu yüzden panel fiyatı vermiş olabilir.

E Çevrimdışı

emre59

Yeni Üye
11 Eyl 2018
18
33
Tekirdağ'da yaşıyorum ben merkezde buradaki vestel servisine gitti televizyon. Garanti kapsamında değil süresi doldu fakat daha önce de ürün aldığımız servise gönderdiğimiz küçük bir yerde yaşadığımız için tanıdık bildik diye servise gönderdim durum bu. Televizyon işyerimde kaldı yarın tüm detayları sizinle paylaşırım seri numarası kodu büyüklüğü vs.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Tekirdağ'da yaşıyorum ben merkezde buradaki vestel servisine gitti televizyon. Garanti kapsamında değil süresi doldu fakat daha önce de ürün aldığımız servise gönderdiğimiz küçük bir yerde yaşadığımız için tanıdık bildik diye servise gönderdim durum bu. Televizyon işyerimde kaldı yarın tüm detayları sizinle paylaşırım seri numarası kodu büyüklüğü vs.

BlackSea BlackSea bana telefonunuzu ulaştırsın o da olur :ok

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Bu arada arkadaş yanlış anlatmis anakart değil panel değişimi yapıcaz demiş servis. Herhangi bir kayıt açmadan direk almış tvyi.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bu arada arkadaş yanlış anlatmis anakart değil panel değişimi yapıcaz demiş servis. Herhangi bir kayıt açmadan direk almış tvyi.
Evet bende öyle demiştim yanlışlık vardır diye. Sonuç olarak bazen bizde yapabiliyoruz sisteme girmeden , abi fiyat pahalı değmez vs vs.

Geri
Üst Alt